2777
2789
عنوان

بااین حرف شوهرم بدجوری خورد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 48 پست

۸ سال اعتراضی نکردی؟!! هیچ جا باهم نرفتین.

خوب خیلی کوتاه اومدی الانم دیگه چاره ای نیست. بهش بگو تو نیای خودم تنها همه جا میرم.‌ و عملی کن تو خونه نشین هرروز برو بیرون. بلکه رگ غیرتش یک کم بلند شه بیاد باهات. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم تا وقتی این رویت باشه بدتر میشه

رو خودت بی صدا کار کن تو ی مورد حرف نداشتی باشی

ببین زنداداش من مثل تو گذاشتن وسایل و رنگ و... نظرشو خیلی ب روز میکنه و اطلاعات بالای داره داداش هرچی هرکی بگه باز ب خانمش میگه بنظرت قشنگه؟! 

با اینکه خیلی بداخلاقه همه میگن ولی اطلاعاتش بروز کرده تو خانه داری سعی میکنه یجور باشه همه خوششون میاد

شهرغریبم کسیو نمیشناسم ولی دوستم جای خودش من ب محبت مردانه نیاز دارم

خب اشتباه میکنی. اون باید تشنه ی این باشه ک سمت تو بیاد نه برعکس. اگه تو خودت تو زندگیت شاد باشی میبینی ک اونم سمتت جذب میشه و از خداشه بیاد لحظه هاشو پیشت باشه. حتما دوست صمیمی داشته باش باهاش برو پارک و شاد باش... 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!