2777
2789
عنوان

بااین حرف شوهرم بدجوری خورد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 48 پست
تو چرا دوست صمیمی نداری وقتی اون داره؟ توام دوست صمیمی داشته باش پارک رفتی تنها نباشی

شهرغریبم کسیو نمیشناسم ولی دوستم جای خودش من ب محبت مردانه نیاز دارم

من 
من که میگم از ماست که بر ماست  اتفاقا الان توی تاپیک پر بازدیدی بودم که شوهرش به خاطر حقوق و ک ...

خانوادم جوری بارم اوردن که حرف گوش کن شوهر باشم اصلا بهم اعتماد بنفس یاد ندادن توسری خور بارم اوردن واحساساتی

من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون موقع خواستگاری باید می گفتی من خودم هستم نه کس دیگه. تو باید خودت باشی، وقتی مقایسه می کنه یعنی ...

من دیدم نکاهش سمت زنای  مانتوییه مانتوی شدم سمت زنای باارایش بود آرایش کردم سمت زنای کارمند بود رفتم سر کار فقط واسه دل اون 😔ولی هرجور میشم  انتخابش دیگریه  

من 
خانوادم جوری بارم اوردن که حرف گوش کن شوهر باشم اصلا بهم اعتماد بنفس یاد ندادن توسری خور بارم اوردن ...

عزیزم خانوادت خانوادت بودن تو میتونی از همین لحظه راه دیگه ای رو بری روی خودت کار کن و سعی کن با مشاوره اعتماد به نفست رو تقویت کنی اگه پولش رو نداری سعی کن از تاپیک بانو ارتیمیس کمک بگیری بهت قول میدم این راه رو بری مشکلت حل خواهد شد

People are asleep and when they die ,they waken 

من دیدم نکاهش سمت زنای  مانتوییه مانتوی شدم سمت زنای باارایش بود آرایش کردم سمت زنای کارمند بود ...

آره تو مجبوری نقش بازی کنی و از خود واقعیت فاصله گرفتی، نقش کسایی رو بازی می کنی که تو کوچه و خیابون همسرت می بینه. دفعه دیگه اینجوری گفت بگو من خودم هستم، می خوام خودم باشم، نه مثل زنایی که می بینی. از اول اشتباه کردی نقش بازی کردی.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
نه من فقط ۱۵ سال بود نمیدونستم ازدواج چیه

من تاپیک های قبلت هم خوندم، همسرت به شدت بی منطق و بچه ننه هست و نیاز به مشاوره داره، ناراحت نشیا.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
شاید زیادی بی حجاب شدی 😂 احتمالا مانتویی با حجاب منظورش بوده 😂

نه بابا من چادرمم کنار گذاشتم مانتوی بلند وشیک میپوشم ینی تیپم خیلی خوبه همیشه مورد پسند همس  ازم تعریف میکنن  ومیگن چهره معصوم وزیبایی  داری  

من 
هیچ وقت از چیزی که هستی خجالت نکش بگو من باید خجالت بکشم که تو شوهر می یکم اعتماد بنفس داشته باش تو ...

من دوسش دارم دوست دارم گرداشام بااون باشه  راستش تنهای همجا میرم ولی اصلا بهم خوش نمیگذره نه با رفیق نه با خانواده دل من اونا میخواد

من 
آره تو مجبوری نقش بازی کنی و از خود واقعیت فاصله گرفتی، نقش کسایی رو بازی می کنی که تو کوچه و خیابون ...

دقیقا ازخودم فاصله گرفتم شدم یکی که  خودمم نمیشناسمش😪دیه با هیچی حالم خوب نمیشه من هی خودمو تغییر میدم درحالی که مشکل از  شوهرمه اون باید تغییز کنه با تنوع طلبیش

من 

ارزش هات رو بنویس

. طبق اون زندگی کن 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚