2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتین گاوی

38 بازدید | 6 پست

خانوما کی بچه ها خوب میشن دختر من ده ماهشه هنوز مقعدش قرمزه و دفع خلطی داره خیلی هم کم وزنه هفت کیلوعه و قدشم 68هست البته وزن تولدشم کم بود دوکیلو بود 

میخوام بدونم من رعایت نمیکنم شیرخودمم میخوره اثر بدی میزاره؟ 

عزیزم رعایت کرده بودید خوب شده بود تا الان دختر من از دو ماهگی تا نزدیک هشت ماهگی من رعایت کردم فوق العاده هم سخت بود رعایتش ولی خداراشکر هشت ماهگیش دیگه خوب شد.

پزشکش میگفت رعایت نکنی انگار داری بنزین میریزی روی اتیش. باید رعایت کنی یک دوره روده هاش عادت کنه و بعد کم کم شروع کنی. حتی بیسکوییت و کیک و چیزهایی که توی مغازه ها هست را بخون اگه شیر خشک داشت نخور.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی نباید بخورم ؟ یعنی کم وزنیش واسه همینه؟

بله دیگه وزن نمیگیره چون روده هاش جذب نداره.

باید امتحان کنی به چیا حساسیت داره. دختر من به لبنیات و هرچیزی که توش شیر و شیر خشک داشت، تخم مرغ، اجیل، سویا کنجد، گوشت گوساله حساسیت شدید داشت. شما امتحان کن. مثلا یک هفته همشو قطع کن تا دفع خلطیش خوب بشه، بعد یکی یکی اضافه کن ببین هر کدوم اضافه میشه دو روز وقت بده اگه حساسیت نداشت بعدی را بهش بده.

یک تست هم هست که میتونی بدی که دقیق معلوم میکنه به چی حساسیت داره نمیدونم اسمش چیه ولی دوستم داده بود میگفت کامل لیست میده که به چیا حساسه بچه.

یک ازمایش مدفوع هم براش بده فقط خلط هست یا رنگش هم سبزه و توش خون هست؟

بله دیگه وزن نمیگیره چون روده هاش جذب نداره.باید امتحان کنی به چیا حساسیت داره. دختر من به لبنیات و ...

عزیزم قبلا رنگش سبز بود و خلط داشت ولی الان تقریبا یه ماهی عست رنگش مثل مدفوع خودمونه و خلط نداره ولی مقعدش قرمزه و پوستشم همچنان یکم خشکه یعنی اگزما اینا ندارع فقط خشکه و یکم رو پوستش درحد خیلی کمی جوش ریز میزنه دیگه هیچ علائمی ندارع نمیدونم خوب شده یا نه بعد نمیدونم باید الان رعایت کنم یا نه

عزیزم قبلا رنگش سبز بود و خلط داشت ولی الان تقریبا یه ماهی عست رنگش مثل مدفوع خودمونه و خلط نداره ول ...

خب اگه سبز نیست و خلط نداره انشالله که خوب شده باشه. شاید گوارشی درست شده باشه حساسیت پوستی شده. پس به نظرم ببرش دکتر یک ازمایش مدفوع بده.

برای خشکی پوست اطلاعات و تجربه دقیق ندارم، البته تا جایی که میدونم خیلی دلایل برای خشکی پوست هست حتی شامپو صابون که استفاده میشه.