2777
2789
عنوان

وقتی من دوستدارم به کسی چه ربطی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 102 پست

همین مشکل شما رو من به یه نحو دیگه دارم. به کسی چه که میخوام تا ۴۰ سالگی درس بخونم، ۳۵ هم برم سرکار، شوهر هم نمیخوام؟ به چه زبونی بگم که هر کسی یه سلیقه ای داره؟ یه برنامه ای داره! همه که نباااااید یک شیوه داشته باشن! نمیخوام. نمیخوام. نمیییییخوام.

🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت بچه دارها یاد گرفتن که به اونایی که بچه ندارن و نمیخان توصیه بچه دار شدن نکنن

بقیه هم یاد میگیرن به تعداد بچه کسی کار نداشته باشن

خیلی زمان میخاد که این فرهنگ جا بیفته

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
من سر پسرم جنازه بودم.سه ماه آخر بارداری افسرده شدم و همش گریه های الکی میکردم شوهرم دلداری میداد بی ...

ب خدا واگذارشون کزدم دلم خیلی شکست گفتم سقط گناه نابخشودنی مث ما ادم قلب روح داره چتو دلتون میاد اینطور بگین😔

خب همینارو به خودشون بگو ما چکار کنیم حالا😶

خیلیا مثل شما همین فکر و دارن ولی اینجا هستن کسایی که میگن چرا به ما میگی میان تو تاپیکا هزار مدل طرف وپشیمون میکنن از بارداری یا بیشتر بچه اوردن طلبکارم میشن حرفی بهشون زده میشه ادای روشنفکرارو هم درمیارن

تو سایت بگم هم به کسی ربط نداره که فضولی کنه زیاده یا کم من نظر میخوام برا هر چیزی غیر از تعدادش یا ...

خدایی سه تازیادوکافیه دیگه قبول کن 

یعنی الان اون سه تارومیتونی راحت تامینشون کنی؟

ازپسش هزینه هاوخواسته هاشون برمیای؟

یافقط دارن بخورنمیرزندکی میکنن؟

چون وقتی ازهرلحاظی ازپسشون برنیای اشتباهه به بعدی فکرکنی حتی ، ظلمه به اون بچه بخاطردوست داشتنت اون بچه رووارداین دنیات کنی

همین مشکل شما رو من به یه نحو دیگه دارم. به کسی چه که میخوام تا ۴۰ سالگی درس بخونم، ۳۵ هم برم سرکار، ...

دقیقا حالا نگاه کنی میبینی خودشون در موارد دیگه در حال سرزنش کردن دیگرانن

.                                                                  
مثلا دلسوزم بودن الکی گفتن بخاطر ویارت  از حسادت گفتن سقط کن خدا میدونه چقد دلم شکست با حرفشون ...

خیلی بدبودرفتارشون حق داشتی دلت بشکنه 

مگه سقط به همین راحتیاس 

اونم درددشدیدوخونریزی شدید داره 

ازرودلسوزی باشه اینونمیگفتن چون سقط ازویاربدتره