2777
2789

عکسا رو داخل تاپیک میذارم اگه برا کسی جالب بود ریپلای کنه رسپی شو بگم، چون تو رسپی دادن خیلی گشادم😂

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️

براچی پرهیز غذایی داره؟

بزار

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

عاشق اوناییم که پرهیز غذایی پسر شما دغدغشونه آدم انقدر  بی فکر

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براچی پرهیز غذایی داره؟ بزار

بخاطر معده ش.

شیر، شکر، قهوه، چای، رب گوجه، گوجه، آبلیمو، سرکه، فلفل و ادویه ها، همه کیک های بیرونی یا کیک هایی که شکر دارن، همه آبمیوه های بیرونی که شکر و اسید سیتریک دارن، حتا بیسکوییتایی مث ترد چون شیرخشک دارن، همه کیک ها و نون هایی ک جوش شیرین و بیکینگ پودر دارن، پنیر پیتزا، خیارشور بیرون که سرکه و فلفل داره، غذاهای رستوران ها که فلفل داره، حتا قد اتم فلفل میتونه حالشو بد کنه، بستنی که شیر و شکر داره، نوشمک که شکر  و اسید سیتریک داره، خورشت های خونگی حتا، قیمه که رب داره قورمه که ترشه ماکارونی که رب داره پیتزا که فلفل دلمه داره.

و هزاران هزار غذای دیگه که یادم نمیاد، براش ممنوعه😅

عاشق اوناییم که پرهیز غذایی پسر شما دغدغشونه آدم انقدر  بی فکر

اشکالی نداره🥰🥰🥰

من کنجاوی شون رو درک میکنم، برای خودم هم سختی ای نداره دربارش حرف بزنم، شاید یکی مشکل مشابه رو داشته باشه و ایده بگیره، یا یکی حس میکنه خیلی داره اذیت میشه تو بچه داریش و درباره پسرم بخونه به درگاه خدا شاکر و راضی بشه، اکه من وسیله این شکر باشم چه خوب میشه😍

میشه بپرسم با تنبلی چجوری باردار شدی چیکارا کردی عزیزم؟

والا فک میکنم چیزی جز خواست خدا نبوده، من برای درمان تنبلی اقدام کردم و سه دوره منظم شدم و بعد باردار شدم

سر دومی هم همینطور