2777
2789
عنوان

پرسیده بودین پسرت پرهیز غذایی داره چی میخوره؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 50 پست
دست گلت درد نکنه. واقعا آدم کیف میکنه 

قربونت😘😘😘

یکمی ازش به شوهرم دادم، گفت خب؟ بستنی درست کردی دیگه! گفتم دیدی نفهمیدی؟ اصن شیر نداشت😃

باورش نمیشد انقد مزش شبیه بستنی معمولی باشه😃

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت😘😘😘 یکمی ازش به شوهرم دادم، گفت خب؟ بستنی درست کردی دیگه! گفتم دیدی نفهمیدی؟ اصن شیر نداشت ...

معلومه خودتون هم کدبانویید. امیدوارم هر چ زودتر پسر گلت حالش خوب شه.

عزیزم چه عالی و چه مادر هنرمندی 😍من کمی تا حدودی شما رو درک میکنم واقعا زحمت داره جداگانه و با دقت ...

ممنونم😍

آفرین به شما و صبرتون😍

ان شا الله همه بیمار ها زود زود خوب بشن😘

ببین دریچه معده ش تشکیل نشده بود تو دروه جنینی، و خب رشد در دوره رویانی به مراتب سریع تره، و الان با ...

دختر منم الرژی داره به شیر و رفلاکسش بدتر میشه. الان۱۸ماهشه،یشبایی خوبه یشبایی خیلی اذیت میشه. من اینهمه رعایت نمیکنم رژیمشو شاید براهمون هنوز خوب نشده چون از هرغذایی بخوریم بهش میدم،الان فقط شیر و عسل نمیدم بهش.

دارو چی میدید بهش؟اصلا کنترل نشده با دارو؟

از بدو تولد لانسوپرازول هر ۱۲ ساعت نصف کپسول و زینک هر ۶ساعت ۵سی سی برای خنثی کردن اسید معده ش و رانیتیدین هر ۶ ساعت ۵ سی سی و ایروکاست شبی یدونه و ستریزین هر ۱۲ساعت ۲ونیم سی سی  بهمراه اسپری تنفسی میگرفت، یکم که گذشت پنتوپرازول صبح ها جاشو داد به کپسول لانسوپرازول.

در کنار مراقبت فیزیکی و پرهیز شدید

رفته رفته اوضاعش بهتر شد و هی دوز داروهاش اومد پایین...

دیگه الانا فقط ۱۰میلی گرم فاموتیدین و یدونه ایروکاست هرشب میگیره، وقتی سرما بخوره داروی معدش دوبرابر میشه و تا حداقل ۶ماه بعد هر سرماخوردگی باید اسپری و پاف بگیره

دختر منم الرژی داره به شیر و رفلاکسش بدتر میشه. الان۱۸ماهشه،یشبایی خوبه یشبایی خیلی اذیت میشه. من ای ...

ببین پسر من ریفلاکسش و آلرژیش وحشتناک بود، صدای خس خش نفس کشیدنش تا اون سره خونه میومد همیشه، دست میذاشتی رو سینه ش با هر دم و بازدم میلرزید از شدت خس خس...

ولی با مراعات ۱۰۰درصدی و سفت و سخت، که حتا یه اتم از چیزی که براش بده نخوره و داروها شو منظممممم بگیره، الان نرمال شده و فقط پرهیز داره ولی دیگه خبری از حمله آلرژیک و ریفلاکس عود کردن نیست

درحالی که دختر دوستم که همسن یاسین هست ، با یه ریفلاکس معمولی بدنیا اومد، اما مادرش پرهیز ها رو مراعات نکرد و الان بعد سه سال و نیم، ریفلاکس اون بچه از الانه پسر من شدید تره

میخای بچت خوب شه و شبا راحت بخوابه پرهیز غذایی مراعات مراعات مراعات 

بخاطر معده ش. شیر، شکر، قهوه، چای، رب گوجه، گوجه، آبلیمو، سرکه، فلفل و ادویه ها، همه کیک های بیرونی ...

وای چقد زیادن🥺ولی محدودیتاش تقریبا اندازه رژیم منه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

حالا کم شده تازه شکر خدا 

خداروشکر

ولی چه مامان خوبی داره....

چه فکرایی که نکردی واسه پرهیز غذاییش 😄

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خداروشکر ولی چه مامان خوبی داره.... چه فکرایی که نکردی واسه پرهیز غذاییش 😄

ممنون🥰

دیگه من عاشق آشپزی ام، عاشق یاسین هم هستم، هردوتا عشقم با هم جمع میشه موقعی که براش آشپزی میکنم و همیشه موقع خودن لقمه اول غذاهایی که اختراع میکنم، با ذوق و هیجان نگاش میکنم تا واکنشش رو ببینم، اونم سیس این منتقد رستوران توی کارتون راتاتویی رو میگره بعد از کلی خیر شدن به افق میگه اوممم🤔 خوبه خومّزه س🤨 

😁😁😁😁😁

ممنون🥰 دیگه من عاشق آشپزی ام، عاشق یاسین هم هستم، هردوتا عشقم با هم جمع میشه موقعی که براش آشپزی م ...

عزیزمممممم🥰😍🤩

ایشالله به زودی  خوب بشه که بتونی با مواد لازم هرچیزی براش بهترین چیزارو درست کنی