2777
2789
عنوان

پرسیده بودین پسرت پرهیز غذایی داره چی میخوره؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 50 پست
عزیزمممممم🥰😍🤩 ایشالله به زودی  خوب بشه که بتونی با مواد لازم هرچیزی براش بهترین چیزارو درست ...

ممنون😅❤️❤️❤️

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین پسر من ریفلاکسش و آلرژیش وحشتناک بود، صدای خس خش نفس کشیدنش تا اون سره خونه میومد همیشه، دست می ...

خداروشکر،انشالا که زودتر کاملا خوب بشهص.خیلی سخته واقعا همه ۱چیو رعایت کنی.من دارو هم ندادم،هربار دارو دادم بدتر شد قطعشکردم

سلام عزیزم میشه من و راهنمایی کنی ؟ پسرم از دوماهگی علائم الرژیش بروز پیدا کرد و ریفلاکسش شروع شد.تا الان دارو امپرازول نکسیوم نئوتادین استفاده کرده. از قبل بهتر شده ولی داروهاش خیلی موثر نبود انگار زمان بهترش کرد. الان یکسالشه. من رژیم سفت و سختی داشتم . تا اینکه تصمیم گرفتم کم کم کره و دوغ و .. براش امتحان کنم. بعد دیدم یه روزایی خوبه ی روزایی بد . تست الرژی دادم ب چیزی آلرژی نداشت دیگ. و دکتر گفت ریفلاکسش هم تا بعد یکسال و نیمگیش بهتر میشه و دیگ نیاز ب رژیم نداره چون الرژیش خوب شده . حالا سوالم اینه شما اولین بار از کجا فهمیدید پسرتون مشکل ریفلاکس داره ؟؟

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃