2777
2789
عنوان

بیاید بگید تور ترکیه کی برم خوبه؟

6144 بازدید | 25 پست

دوستان من سه سال هربار میخواستم برم نشد یا مشکل مالی یا شرایطش پیش نمی‌اومد.  بعد هم کرونا اومد . الان دو سه ماه پیش تور ۸ میلیون اینا بود زنگ زدم پرسیدم الان آژانس رفتم شده ۲۰ میلیون ، بهم گفت چون شهریوره کنسرتا هم هست گرونه ، مهر بری بهتره شاید با ۱۰ ۱۲ میلیون هم تونستی تور هوایی بخری گفت البته قول نمیدم ولی میاد پایینتر احتمال زیاد. از طرفی خیلی صبر کردم خستم و میترسم کرونا یا تب کنگو اینا دوباره بیاد ، از طرفی میشه جور کنم کسری که دارم ولی نمیدونم شما جام باشین چکار میکنین ، بهترین زمان واسه رفتن وسطای شهریور خوبه یا اوایل مهر ؟  هتل خوب تو میدون تکسیم هم بگین و کلا هر تجربه ایی راجب خرید تور دارین بگین مرسی 🥰😍🙏🏽💜

پست بعد بیاین میخام ساک ببندم کمکم کنین چی بخرم 🙈

گفتن بلایک

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاوسط شهریور برو بنظرم. بعدش هواخنک میشه ارزونتر میشه ولی خب نمیتونی هرجا ک خواستی بری

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
تاوسط شهریور برو بنظرم. بعدش هواخنک میشه ارزونتر میشه ولی خب نمیتونی هرجا ک خواستی بری

ارررره منم حسم میگه اواسط برم😍هوا سرد میشه بخاطر این میگی عزیرم نمیتونم هرجا برم؟

ما اواسط شهریور میخوایم بریم بدون تور میریم البته و واسمون خیلی ارزونتر درمیاد با تور میخوای بری ا ...

تا اون موقع صبر ندارم آخه سه سال صبر کردم . من بدون تور بلیط نگاه میکنم خیلی گرونتر میشه ، از کدوم سایت بلیط میگیری عزیزم ؟

من تفریح گلم 

خب مرکز شهر میخوای بری چیکار 

یه روز یه تور شهری براتون میزارن برای خرید سوغاتی و دیدن کردن از شهر به نظر من همون کافیه 

برو استراحت کن 

اونجا آنقدر گرونه و پول ما بی ارزش که اصلا خرید نمیصرفه 

پس الکی خودتو توی پاساژا خسته نکن

ارررره منم حسم میگه اواسط برم😍هوا سرد میشه بخاطر این میگی عزیرم نمیتونم هرجا برم؟

اره عزیزم 

اونجا رفتی استانبول کارت بگیر هرجا خواستی بری ازش استفاده کن مترو، اسکله ....

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اگر برای تفریح میری  یه تور یو آل بگیر توی یه هتل ساحلی برو حالشو ببر

پولشون ندارم وگرنه آل میگرفتم 😁 کلا فقط هزینه تور هوایی ک دارم خیلی پول ندارم اینجوری سفر کنم . هتل ساحلی میشه راهنمایی کنی ؟ هزینش بالاست حتما آره؟ هتل خوب سراغ داری گلم ؟من میخام برم استانبول.  

تا اون موقع صبر ندارم آخه سه سال صبر کردم . من بدون تور بلیط نگاه میکنم خیلی گرونتر میشه ، از کدوم س ...

من از خود سایت شرکت هواپیمایی که میخوام برم میگیرم 

پول واسه تور دادن اونم ترکیه اصلا نمی ارزه 

خب مرکز شهر میخوای بری چیکار  یه روز یه تور شهری براتون میزارن برای خرید سوغاتی و دیدن کردن از ...

میگن استانبول خیلی قشنگه و همه میگفتن بهترین جا واسه هتل میدون تکسیمه ، به همه جا دسترسی داری و منم دلم میخاد جاهای دیدنی و ببینم خیابونها پارک ها کافه ها مجسمه و بعد جاهای تاریخی