2777
2789
عنوان

یعنی جواب من دلشکسته داده میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 121 پست
بچه ها نمی‌خوام تاوان بده من هرروز برای خوشبختی اش دعا میکنم  چون واقعا انسان بود و انسانیت دا ...

آددم وقتی عاشقه چشماشو رو حقیقت میبنده.اگه واقعا انسان بود و مرد واقعی با تو همچین کاری نمی‌کرد.چرا باید بیاد تو رو وابسته کنه و ولت کنه بره با دختر عمویش.یه روزه هم که تصمیم نگرفته با اون ازدواج کنه حتما حرفش بوده.هیچ کس هم نمیتونه هیچ مردی رو مجبور به ازدواج کنه اگه خونوادش مجبورش کردن یه آدم بی اراده بوده که اگه هم باهاش ازدواج میکردی کلی تو زندگی برات آزارواذیت داشت.آدم قبل ازدواج فکر می‌کنه طرفش چقدر خوبه چقدر کامله چقدر انسانه چون نه اون آدم همه ی خودشو نشون میده نه عاشق خوب همه چیومیبینه.بعد که ازدواج می‌کنه ای وای اینکه اصلا اون نیست اون یه آدم دیگه بود اصلا.اینهمه ازدواجی که با عشق بوده آخرش بانفرت جدا میشن فکر کردی طور دیگه ای در مورد طرفشون فکرمیکردن قبل از ازدواج؟نه همین بوده مثل شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه کردم چون تجربه کردم میگم نبایدبه حرف هااعتمادکردطرف من بعدازهفت سال جوانیم ازبیست سالگی تا۲ ...

چقدر سخت چقدر نامرد بوده خوشحالم که خوشبختی

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
چقدر سخت چقدر نامرد بوده خوشحالم که خوشبختی

فدات عزیزم.واقعاتاگذشت پیرشدم.ولی فهمیدم به هیچ کس اعتمادی نیست

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
فدات عزیزم.واقعاتاگذشت پیرشدم.ولی فهمیدم به هیچ کس اعتمادی نیست

منم همینو میگم تو ازدواجش مردا خیلی رو حرف خودشون واینمیستن دوستی که هیچ الزامی نمی بینن اگر وجدان نباشه که اکثر اوقات نیست 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
بت ساختن مال آدمهای رویا پردازه و خیلی عاشقه و یا دخترایی که یه کم سنشون کمه  نه منی ۲۳_۲۴م بو ...

خب رفت که رفت

اتفاق خاصی نیفتاده

شما تا چن سال دیگه میخوای به خوبیا و رابطتون فک کنی

بریز دور و با ادم جدید آشنا شو

اگر اینجور باشی هرکی بیاد تو زندگیت برات کافی نیس توام باید تلاش کنی زندگی خودتو بسازی

فک کن مرده 

منم همینو میگم تو ازدواجش مردا خیلی رو حرف خودشون واینمیستن دوستی که هیچ الزامی نمی بینن اگر وجدان ن ...

بله گلم وجدان اگربودهیچ وقت دوستی شکل نمیگرفت

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
بچه ها، الان داغ اون نرسیدنه رو دل من موند، من خیلی خوب طرفم میشناسم...  به خودم میگم حتی اگه ...

آفرین پس همینکه نمیتونی به کسی اعتماد کنی یعنی این آدم از اعتمادت سواستفاده کرده .شاید از اولم با دخترعموش بوده گفته بزار برم یه تجربه غیر فامیلی هم بکنم.پس اول فرشته ای که ساختی رو خراب کن.کم کم داغش از دلت میره

بگو گلم من میشنوم

منم الان یه سال که با یه پسری هستم و پسره پسره همسایمون هست اولش مامان ایناش میخواستن منو نشون کنن که نذاشتم گفتم تا با هم اشنا شیم وقتی با هم اشنا شدیم دیگه خیلی همدیگه رو دوست داشتیم الانم خیلی اون منو دوست هر چی بخوام واسم میگیره کاری نمیکنه ناراحت شم کلا خیلی پسر خوبیه ولی بهم گفته که به جون تو اگه برم سر کار با هم ازدواج میکنیم فقط یه کار خوب گیرم بیاد دیگه میریم سر خونه زندگی و گفت در غیره اینصورت نمیتونم باهات ازدواج کنم گفت حتما باید خونه ماشین و سر کار باشم تا بتونم بگیرمت وگرنه با هیچ کس ازدواج نمیکنم نمیدونم چی کار کنم تو بلاکتلیفی وایسادم🥺🙁

بچه ها خلاصه حرف من اینه 

من تو یه رابطه بودم که باعث شد به خودم علاقمند بشم باعث شد بیماریم راحت تر باشه کنترلش ، هزارتا تاثیر توی زندگیم داشت ....

و اسباب این تغییر اون آدم بود ... هرچند گذاشت و رفت و البته انقد مرد بود بگه آخرش به ازدواج فکر نکن. 

هزار بار هم ضربه عاطفی بخورم بازم برمی‌گردم به اون رابطه چون باعث تکامل من شدو نصیب کمتر آدمی میشه اون تغییر و پویایی 

فقط الان داغ این مونده رو دلم برای یک لحظه باهاش زندگی میکردم اونم حلال و شرعی 

چی میشد؟!؟ 

کاش این آدم نداشتم تا اینکه داشتم و حسرتش ازم چکه میکرد ....

حتی اگه ته ازدواجم چیز دیگه ای بود تکلیفم با دلم مشخص بود 

کی میگه همه بعد از ازدواج میبینن این اون آدم نیست؟

شاید بود ....

بچه ها یه انسان واقعی بود 

نمی‌گم عیب و ایراد نداشت 

اتفاقا داشت 

ولی انقد بعضی رفتاراش مردونه و بزرگ بودن 

میشد عیب هاش نادیده گرفت 

امیدوارم که یه همچنین آدمی چه به عنوان دوست چه به عنوان همسر بیاد تو زندگی تون 

تا منظورم شاید اون موقع متوجه بشید

اخه نه اون سنش کم بود نه من... الان به نظرت من حق دارم ناراحت باشم؟! یا نه  همیشه می‌گفت همین ...

مطمینا حق داری ناراحت بشی مگه میشه ناراحت نشد بخصوص وقتی پای احساس وسطه و اون احساس اسیب ببینه خیلی ازار دهنده هست منتها چون گفتی به کی حق داده میشه اگر متظورت خداونده که حق را میده که خود خدا گفته با نامحرم حتی سلامم نکنید چه برسه حرفهای عاشقانه پس شما کلا مرزها را رد کردی پس تو کار اشتباه حقی داده نمیشه بحث من مذهب نیست بحث اینه اگر محرمت میشد بعد رابطه شروع میشد خب دیگه به هدفت رسیده بودی و رهات نمیکرد پس ایت قانون بیشتر به نفع شماست تا اون 

از طرفی خود اقا گفته که هدفش ازدواج نیست لااقل به حرفها و قولهای هم پایبند باشید

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

دقیقا یه علامت سوال بزرگ واسه منم هست . باپسرعموم ازکودکی همدیگه رودوست داشتیم تااینکه عاشق همدیگه شدیم دوسال تورابطه پیام وزنگ بودیم اونقدرهمومیخاستیم که حد نداشت یهویی سردشد بی محلی میکرد جواب پیام نمیداد واخری جواب سلامم هم نمیداد💔همزمان باهمسرم اومدمنوازبابام خاستگاری کرد اما بعدش بازم منوبی محل کرد وجواب قاطع بهم ندادکه باهام ازدواج میکنه یانه!اخه باید بخاطرش توروی کل فامیل میایستادم باید دلموقرص میکردبه اینکه موندگارهست اما جوابمونداد وگوشیشوخاموش کرد منم خاستگارموقبول کردم وزنش شدم😤😂 بعد ده سال اون تازه عقد کرده وهنوزم مث سگ چشش دنبال منه وهمه میدونن😂 بهم میگفت بخاطر لجبازی تو و تصمیم آنیت من بدبخت شدم داغون شدم پیرشدم خداذلیلت کنه . هوف از قرصهای اعصابم نگم برات