2777
2789
عنوان

یعنی جواب من دلشکسته داده میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 121 پست
گلم سخته خیلی سخت.اماوقتی در زمان که باهم بودیم بهت گفته من قصد ازدواج ندارم باهات بنظرم خودتوگول زد ...

نه راستش خودمو گول نزدم، رابطه ما رابطه معمولی و آبکی نبود اون رابطه همونی بود دنبالش بودم هرصبح  انگیزه و انرژی داشتم ، علاقه داشتیم به هم هیچ وقت بی احترامی نکرد... همیشه شنوای حرفام بود ...

کاش همه اینجور رابطه ای تجربه کنن البته به صورت پایدار

اخه نه اون سنش کم بود نه من... الان به نظرت من حق دارم ناراحت باشم؟! یا نه  همیشه می‌گفت همین ...

بقیه موارد ممکنه پیش بیاد

بپذیر که از اول بهت گفته هدفم ازدواج باهات نیست!

حتی یه درصد نباید ادامه میدادی باهاش که دلبسته بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین وقتی گفته نمیگیرتت ینی تورو نمیخاسته برای ازدواج 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه ها نمی‌خوام تاوان بده من هرروز برای خوشبختی اش دعا میکنم 

چون واقعا انسان بود و انسانیت داشت 

همیشه خوبی هام بولد میکرد و بخاطر بدی هام سرزنشم نکرد...

بهم یاد داد زندگی کنم 

نمی‌دونم تا حالا تجریش کردین؟! 

انکار سهم من از محبت دیدن همین مقدار بود 

فقط می‌خوام بدونم آیا در آینده یا نمیدونم اون دنیا تسکینی برای دلم هست 

آخه همش سوال میکنم چرا من نه؟!

منی که دوستش داشت... دروغ هم نمی‌گفت چون مرد بود یه مرد واقعی

خب معلومه که حق باتوجه.ولی دیگه سعی کن فراموشش کنی فکر نمیکنم باهاش خوشبخت هم می‌شدی چون خودش گفته نیتش فقط دوستیه و تو اینجور رابطه ای مردا شخصیت واقعی خودشون رو نشون نمیدن.اینجور آدمی متعهد هم نیست

بچه ها نمی‌خوام تاوان بده من هرروز برای خوشبختی اش دعا میکنم  چون واقعا انسان بود و انسانیت دا ...

نمیدونم چی بگم ن میتونی ازش بد بگی ن میتونی فراموشش کنی 

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
چرا حس گناه به استارتر میدین؟معلومه درگیر عواطف شده و با منطق تصمیم نگرفته وگرنه کی دوست داره به خود ...

حس گناه نیست اشتباه کرده مونده الانم باید اشتباهش قبول کنه تا دیگه آسیب نبینه پسرا رو قول ازدواجشونم نمیشه حساب کرد اون که میگه رفتنیه خیلی محاله بمونه غیر ممکن نیست به هر حال باید می دونست ی روزی این ارتباط تموم میشه و ادامه نداره خودشو آماده می کرد تمام احساسش نمی آورد وسط 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

ایشالا خوشبخت بشی زودتر قلبت آروم بگیره 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
بچه ها نمی‌خوام تاوان بده من هرروز برای خوشبختی اش دعا میکنم  چون واقعا انسان بود و انسانیت دا ...

تو تو ذهنت بت ازش ساختی

قطعا شما خودت خوب بودی که اینهمه خوبی دیدی

شاید نقص داشتی عیب داشتی ولی در نهایت خوب بودی

انقد از کسی بت نساز دنیا پر از آدمای خوبه

نمیدونم چی بگم ن میتونی ازش بد بگی ن میتونی فراموشش کنی 

همیشه دعا میکنم همه اینجور رابطه ای تجربه کنند با یه آدم درست😥😥😥

فقط از این ناراحتم چرا فرصتش کم بود و نشد یک عمر کنارش زندگی کنم 

من که از بچگی تا الان همیشه اذیت بودم 

همیشه دعا میکنم همه اینجور رابطه ای تجربه کنند با یه آدم درست😥😥😥 فقط از این ناراحتم چرا فرصتش کم ...

من اون آدم و نمیتونم فراموش کنم باید یاد بگیریم با نبودش کنار بیایم 

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
نه راستش خودمو گول نزدم، رابطه ما رابطه معمولی و آبکی نبود اون رابطه همونی بود دنبالش بودم هرصبح &nb ...

من تجربه کردم چون تجربه کردم میگم نبایدبه حرف هااعتمادکردطرف من بعدازهفت سال جوانیم ازبیست سالگی تا۲۸سالگی قول صددرصدازدواج دادبچه هم نبود۲۶سالش بودشاغل بودپولداربودذوپاخودش بودحرف حرف خودش بوداون هزاربرابربیشترازمن منودوست داشت بهم ثابت کردبرایختولدم ۲۰۶خریدزدبنامم طلامیخریدهرچندمن نیازمالی نداشتم و نمی‌خواستم پولشوهمه دوخانواده میدونستن برای هم می‌میریم مارونامزدحساب میکردن.بعدازهشت سال در کمال ناباوری شنیدم فقط یک روزیک روزنبودن عقدکرده.خودکشی کردم.زجه زدم همه به حالم گریه میکردن.همه میگفتن این نامردیه این باورنکردنی.ولی واقعا رفت که رفت الان هشت سال ازاون زمان میگذرع.دوسال مثل روانیابودم دوسال زندگی نداشتم.الانم شش ساله ازدواج کردم به لطف خداوخدادویتم داشت بهترین زندگی روبهم دادفهمید هیچ مردی نه خودش نه حرفش قابل اعتماد.نیسن

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
تو تو ذهنت بت ازش ساختی قطعا شما خودت خوب بودی که اینهمه خوبی دیدی شاید نقص داشتی عیب داشتی ولی در ...

بت ساختن مال آدمهای رویا پردازه و خیلی عاشقه و یا دخترایی که یه کم سنشون کمه 

نه منی ۲۳_۲۴م بود 

عیب هم داشت ولی حداقلش این بود بهم میخورد 

همه چیزش... 

من از رابطه مون خوشحال بودم الآنم هستم 

فقط از قطع شدنش تو بهت و حیرت موندم... 

و افسوس و صد افسوس آدمی که همه جوره بهم میخورد رفت و با یه آدم دیگه یه عمر زندگی کرد