2777
2789
عنوان

یعنی جواب من دلشکسته داده میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 121 پست
منم الان یه سال که با یه پسری هستم و پسره پسره همسایمون هست اولش مامان ایناش میخواستن منو نشون کنن ک ...

اگه آدم خوبیه و صبرش داری میتونی زندگی کنی از دستش نده 

خدا وقتی ببینه دو نفر همدیگه رو دوست دارن حتما کمک شون میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خلاصه حرف من اینه  من تو یه رابطه بودم که باعث شد به خودم علاقمند بشم باعث شد بیماریم ر ...

نه اتفاقا این آدم اون نبود چون از اول میدونسته میخواد بادخترعموش ازدواج کنه و باشما وارد رابطه شده این آدم تو زندگی خیانت میکرد.خیلی مرد بهت گفت به فکر ازدواج نباش؟نگفتیم دیودوسره که حالا گفته یذره کمتر ضربه بخوره یه کم وجدان خرج کرده اگه خیلی مرد بود از اولش نمی‌گفت با هیچکی ازدواج نمیکنم گولت نمیزد مرد بود پا حرفش میموند

بچه ها یه انسان واقعی بود  نمی‌گم عیب و ایراد نداشت  اتفاقا داشت  ولی انقد بعضی رف ...

همیشه تو روابط دورادور و صرفا دوستانه یا عاشقانه معشوق پر از زیبایی و حسنه چیز عجیبی نیست 

مهم اینه وقتی باهاش زندگی میکنی چطور باشه از نظر اخلاقی و تعهد 

دیگه مردانه رفتار کردن برای یه دختر مجرد جذابه والبته زن و زیبتیی دخترانه یا زنانه هم برای یه پسر زیباست اینها تاثیر کشش به جنس مخالفه نه جذابیت واقعی طرف

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
مطمینا حق داری ناراحت بشی مگه میشه ناراحت نشد بخصوص وقتی پای احساس وسطه و اون احساس اسیب ببینه خیلی ...

پس چجوری میشه آدمت رو شناخت؟! همینجوری چش بسته رفت زیر یه سقف ؟

آدم درگیر یه رابطه ، قطعا از نظر عاطفی هم درگیر میشه 

و غیرمنطقی بخوایم بگیم علاقمندنشو 

آدم حتی به خواستگارش هم عاطفه پیدا میکنه 

نه اتفاقا این آدم اون نبود چون از اول میدونسته میخواد بادخترعموش ازدواج کنه و باشما وارد رابطه شده ا ...

حالا هم معلوم نیست چند سال دیگه چه جور ادمی بشه درکل اینجور افراد که راحت با زبان وارد رتبطه با یکی میشن اونم بدون هدف اشگیل زندگی  اتفاقا اصلا قابل اعتماد نیستن 

نه اتفاقا این آدم اون نبود چون از اول میدونسته میخواد بادخترعموش ازدواج کنه و باشما وارد رابطه شده ا ...

نه نمیدونست 

نمی‌خواست اصلا ازدواج کنه 

بعداً فهمیدم بخاطر پدرمادر سالمندش مجبور شده ازدواج کنه با دخترعموش 

.... 

بچه ها یه انسان واقعی بود  نمی‌گم عیب و ایراد نداشت  اتفاقا داشت  ولی انقد بعضی رف ...

منطور رو میفهمم میگم این آدم دوست خوبی بوده ولی همسر خوبی نه.آدما رفتاراشون تو دوستی با زیریه سقف تفاوت داره.حسرت زیر یه سقف نبودنو نخور حتما ایرادهای خیلی بیشتری ازش می‌دیدی .حتما این آدم متعهد نبود

معلومه که حق با توعه توی نت مراحل سوگ رو سرچ کن اگه دیدی خودت به تنهایی نمیتونی حلش کنی به رواتدرم ...

وقتی یکی رک و راست بهمون میگه قصدش ازدواج نیست...مارو گول نزده ما خودمونو گول زدیم...پسره واقعا راستشو گفته

پس چجوری میشه آدمت رو شناخت؟! همینجوری چش بسته رفت زیر یه سقف ؟ آدم درگیر یه رابطه ، قطعا از نظر عا ...

قانون وراه داره شناخت طرف مقابل شما مطمین باش هنوزم اون اقا را بعد سه سال نشناختی 

بعدم این چه جور شناختیه که همه احساس و وقتت را تا اخرین نفس تقدیم طرف کنی گل توجیه هست این جور حرفها خودت خوب میدونی رابطه دلیلش شناخت نیست بالاخره یا بخاطر لذت و جبران کمبودها ست  یا هوسه یا گذران زمانه 

همیشه تو روابط دورادور و صرفا دوستانه یا عاشقانه معشوق پر از زیبایی و حسنه چیز عجیبی نیست  مهم ...

متوجهم منظور شما رو....

اما اگر شما جای من بودید چجوری با حسرت کنار می اومدید؟! 

نمیتونم منطقی فکر کنم بعد چند سال 

اخه نه اون سنش کم بود نه من... الان به نظرت من حق دارم ناراحت باشم؟! یا نه  همیشه می‌گفت همین ...

شما حق دارین بخاطر دلبستگی ناراحت باشین.ولی اون آقا ازهمون اول گفتن قصد ازدواج ندارن حالا چیشده که ازدواج کردم خدامیدونه.شماوقتی دیدین قصد ازدواج نداره خودتون تمومش میکردین تا آسیب روحی نبینین گلم

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
نه نمیدونست  نمی‌خواست اصلا ازدواج کنه  بعداً فهمیدم بخاطر پدرمادر سالمندش مجبور شده ازد ...

هییچکسی مجبور نمیشه عزیزم اینا همش حرفه.کی مجبورش کرده؟پدرمادرش؟مگه نمیگی خیلی مرد بود اینقدر اراده نداشت؟یعنی توچند روز پدرمادرش گفتن ازدواج و اونم سریع گفت چشم فردا میرم عقد میکنم