2777
2789
عنوان

یعنی جواب من دلشکسته داده میشه؟

1022 بازدید | 121 پست

بچه ها مختصر میگم 

چهارسال پیش من تو یه رابطه عمیق و خوب بودم که طرف واقعا پخته و انسان بود نه اینکه مثل پسرهای دوهزاری باشه و کلا رابطه مون از همه نظر خوب بود و من واقعا همه چیزش دوست داشتم... گاهی بهم می‌گفت رابطه ما فقط دوستی هست و من به ازدواج فکر نمی‌کنم و نه تورو میگیرم نه کسی دیگه رو... ولی واقعا دوستم داشت یه دو روز نبود در حد ۳ سال باهم بودیم و همو دوست داشتیم 

تا اینکه اون یه مدت سر مشکل که با صحبت قابل حل بود و اما خیلیییی ناراحت شده بود بلاکم کرد (البته بعد فکر کردم برا این بوده که راحتتر بره و ازدواج کنه) و بعد از زبون خودش فهمیدم که دخترعموش رو عقد کرده و راحت رفت یکی دیگه رو گرفت ...

روزای تلخی بود برا من...

همین الآنم هنوز فراموشش نکردم چون اثرانگشت کسانی که قلب مون رو لمس کردن هیچ وقت پاک نمیشه...

نمی‌خوام بیاین بگین اگر دوستت داشت می اومد میگرفتت 

فقط می‌خوام بدونم اگر یه روز بخواد عدالت اجرا بشه حق به کدوممون داده میشه؟

من؟! چون واقعا دوستش داشتم و دوست داشتم باهاش زندگی کنم، چون فقط با اون خوشبخت میشدم؟ اما اون کسی دیگه رو گرفت با اینکه می‌گفت نمی‌گیرم 

یا اون؟ چون حق انتخاب داشت  و ...

هنوز دلم تنگ میشه براش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب از اول گفت که با شما نمیخواد ازدواج کنه و نباید این حرفشم باور میکردی که هیچ کسی رو تا آخر عمرش نمیگیره. عدالت اینجاست که شما هم میتونی ازدواج کنی و عاشق بشی. کلا خیلی از آقایون دوس دخترشون رو نمیگیرن. خیلی‌ها نگه میدارن تا یه مورد بهتر پیدا کنن  

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
به هون چون از اول گفت ازدواج نمی کنه باهات نباید دل می بستی یا می موندی وقتی گفت بهت وابسته شدب باید ...

اخه نه اون سنش کم بود نه من...

الان به نظرت من حق دارم ناراحت باشم؟! یا نه 

همیشه می‌گفت همین شهر میمونم و کار میکنم اما رفت شهر خودشون ...

مردا همشون همینطورین

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

گلم سخته خیلی سخت.اماوقتی در زمان که باهم بودیم بهت گفته من قصد ازدواج ندارم باهات بنظرم خودتوگول زدی گفتی حالابگه شایدازدواج کردیم.همون موقع بایدشماپیش قدم جدامیشدی باوقتتوپای کسی که قصدنداره تلف نکنید.چون ازاول گوش زدکرده بنظرم نوددرصدخودت مقصری .درسته دلت شکسته فراموش سخته ولی بایدتحملی کنی و فراموش بااینکه میگی بادخترعموش هم عقدکرده یعنی تمام.

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

منم یکی رو سه سال دوست داشتم ، ی روز راحت گفت هرچی گفتم دروغ بوده حتی دوستت دارم گفتنام ، من اون روز زنده زنده خاک شدم اول خودمو باختم ولی نمی‌دونم چرا دلم میخواد انتقام بگیرم با پیشرفتم با بهتر شدنم تا پشیمون بشه بخاطر از دست دادن من

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
اخه نه اون سنش کم بود نه من... الان به نظرت من حق دارم ناراحت باشم؟! یا نه  همیشه می‌گفت همین ...

می دونم ولی رو حرف پسرا نمیشه اعتماد کرد خیلی کم پیدا میشه پسری که پای حرفش بمونه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
به هون چون از اول گفت ازدواج نمی کنه باهات نباید دل می بستی یا می موندی وقتی گفت بهت وابسته شدب باید ...

چرا حس گناه به استارتر میدین؟معلومه درگیر عواطف شده و با منطق تصمیم نگرفته وگرنه کی دوست داره به خودش آسیب بزنه 

استارتر تو هم از این به بعد خیلی دقت کن توی روابطت 

وارد دوستی نشو یا اگه وارد میشی انتخاب منطقی بکن و تا ازدواج نکردی دل نبند

شوهرم گفت منو نمیخواد با اینکه خودش امد خواستگاری من اصرار کردم شش سال از عروسی مون میگذره ولی حس اینکه شاید نمیخواد منو ، داره دیوونه ام میکنه . با اینکه خیلی خوشبختم و هر روز قربون صدقه هم میریم . 

با توجه ب تجربه ودم میگم بهتر ک نشد 

اخه نه اون سنش کم بود نه من... الان به نظرت من حق دارم ناراحت باشم؟! یا نه  همیشه می‌گفت همین ...

تازه مردی که تورابطه قول بالای هزاردرثدمیده که فقط باتوازدواج می‌کنه رونبایدجدی گرفت وبایدیه جاگذاشتن که این موندنی نیست و همه خودتوبراش مزاری چه برسه بهت بگه من قصد ازدواج ندارم.الانم بجای انتظارازخداکه جوابشوبده.بسپارشو.فراموشش کن.گذرزمان همچین روبرات آروم میکنه

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌