2777
2789
عنوان

یعنی جواب من دلشکسته داده میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 121 پست
اگه آدم خوبیه و صبرش داری میتونی زندگی کنی از دستش نده  خدا وقتی ببینه دو نفر همدیگه رو دوست د ...

اره از خوب بودن که خیلی خوبه 

ادم پخته ای هست خیلی فهمیده اس 

واقعا هم دوسم داره مثلا ما واسه اینکه ما رو با هم نبینه باید با ماشینی بریم که دودی باشه حالا تازه ماشین خریدن کلی هم خرج کردن دیگه خودش گفت وافعا پول ندارم ماشین رو دودی کنه حالا دیشب پیام داده یه خبر خوش ماشینو دودی کردم 

فقط منتظر کارشه که درست بشه من که خودم خیلی بهش ایمان دارم حالا تا ببینیم چی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجهم منظور شما رو.... اما اگر شما جای من بودید چجوری با حسرت کنار می اومدید؟!  نمیتونم منطق ...

من که بهت  گفتم حق داری ناراحت باشی واقعا درکت میکنم  ولی باید رو خودت کار کنی و مطمین باش وقتی اونقدر روحت را بزرگ‌کنی که بتوتی فراموش کنی و از این مسیله فقط درس بگیری عشق جدید بهت رومیکنه تازه اون موقع متوجه میشی عشق واقعی چیه ورابطت با این اقا عشق نبود و هوس و لذت بوده فقط و حس خوبی که بهت میداده بخاطر ماهیت رابطه با جنس مخالف بوده نه اون شخص بخصوص

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من تجربه کردم چون تجربه کردم میگم نبایدبه حرف هااعتمادکردطرف من بعدازهفت سال جوانیم ازبیست سالگی تا۲ ...

برای شما خیلی متفاوت بوده...خیلی سخت و دردناکم بوده ولی این آقا پسر اسی آب پاکی رو از اول ریخته تو دستش دیگه ...

متوجهم منظور شما رو.... اما اگر شما جای من بودید چجوری با حسرت کنار می اومدید؟!  نمیتونم منطق ...

خب طبیعیه که به این زودی کنار نیای.ولی اولین راهش اینه اون بت رو بشکنی اون عشق رو ازبین ببری. میشه بری مشاور تا کمکت کنه

بچه ها نمی‌خوام تاوان بده من هرروز برای خوشبختی اش دعا میکنم  چون واقعا انسان بود و انسانیت دا ...

بسپاربه زمان خودتودرکیراین سوالا نکن چون جوابی جزحرام شدن جوانی ووقت طلاکه تلف شدنیست.بروپی زندگیت ازنوبسازباعقلت.نه باقلبت.دیگه این راه روتکرارنکن.به کسی اعتماد نکن.دل نبند.به حرفاشون توجه نکن.اگرکسی بهت ابراز علاقه کردباعقلت تصمیم بگیرواجازه نده قلبت گول بخوره اگرکسی خواست فقط خواستگاری و ازدواج هیچ وقت به این فکرنکن نه این مثل اون نیست همه مرداسروته یه کرباسن.پس گول مجددنخوردقیقاراسته اگرکسی کسی روبخوادهمه رومیزاره کنارمیادخواستگاری پاتم میمونه

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
شما حق دارین بخاطر دلبستگی ناراحت باشین.ولی اون آقا ازهمون اول گفتن قصد ازدواج ندارن حالا چیشده که ا ...

مبدونید بعضی موقع.ها رابطه ها از یه حدی وقتی عمیق میشن دیگه نمیشه کاتشون کرد 

من دلیلی برای کات رابطه نداشتم 

چون هرروز ابعاد جدیدی از خودم و از دنیا رو کشف میکردن 

چون از نظر عاطفی هم تامین میشدم بر عکس محیط خانوادگیم 

می‌دونم حالا میان میگین کمبود محبت داشتی نمیتونستی ولش کنی نه ، درد من محبت نبود ... من آدم شکننده ای نبودم 

فقط برام ارزشمنده تو همین دوستی هم کلی پخته شدن و تغییر کردم 

مثل یک تیکه کربن که بعدش تبدیل به الماس میشه من خودمو پیدا کردم 

اره از خوب بودن که خیلی خوبه  ادم پخته ای هست خیلی فهمیده اس  واقعا هم دوسم داره مثلا ما ...

😂😂😂😂😂

نشانه مردانگی و تجربش اینه که شیش را میخواد دودی کنه 

الله اکبر که شما چیو میدین به طرف  و چی بدست میارید.....

واقعا یه ادم بی تجربه مثل شما اصلا حذاب و دوست داشتنی نیست برا همینه تهش هم رهاتون میکنن 

اینو درنظر بگیریدکه زن باهوش بسیار جذابتره  نه دختری که راحت گول بخوره و دراین حد خام باشه این نهایت راحتتر بدست میاد اما راحت هم رها میشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

من سالها قبل با اظهار علاقه شدید پسر خالم بهش علاقمند شدم مدت سه ماهی هر روز تلفنی حرف می‌زدیم اون گفت میاد خواستگاری منتظر فرصته با پدر مادرش حرف بزنه ولی در کمال ناباوری رفت با دختر همسایه اشون ازدواج کرد من اونموقع ۱۷ سالم بود خیلی گریه کردم بعد از اون دانشگاه قبول شدم و با هیچ پسری دیگه وارد رابطه نشدم اصلا چون نمی‌خواستم ضربه دیگه ای بخورم 

برای شما خیلی متفاوت بوده...خیلی سخت و دردناکم بوده ولی این آقا پسر اسی آب پاکی رو از اول ریخته تو د ...

بله ...

حداقل این قسمت ماجرا حالم خوب می‌کنه 

هیچ وقت بازی نکرد نه با وجودم نه احساسم نه قیافم 

فقط قبولم کرد و تاثیری که باید می‌داشت گذاشت روم و رفت ...

مبدونید بعضی موقع.ها رابطه ها از یه حدی وقتی عمیق میشن دیگه نمیشه کاتشون کرد  من دلیلی برای کا ...

آخی عزیزم راست میگی دله دیگه گاهی هیچ جوره نمیشه جلوشو گرفت حتی اگه بدونی به نتیجه نمیرسه.خب به جنبه خوب رابطه فکر کن دیگه بقول خودت کلی پخته شدی.براش آرزوی خوشبختی کن میدونم سخته ولی چاره نیست این روزام میگذره

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره