2777
2789

جز کمی ظاهر هیچ فایده ای نداره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه.خوب نیست اصلا

(نمیتونم دلیلش رو بگم میریزن سرم)

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

از نظر دینی کراهت داره ولی بد نیست اونم فکر کنم اگر خونش ریخته بشه یا تو خونه بمیره کراهت داره ولی اگر برات مهم نیست

خرگوش خوبه صدا نداره غذای مشخص داره الودگی کم و بیش داره دختر باشه پریود میشه نر بگیر اگر هم وسواس نیستی که فرقی نداره

خرجش نسبتا بالاست ولی نسبت به بقیه حیوانات کم تر هست بعد از پرنده

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
نه.خوب نیست اصلا (نمیتونم دلیلش رو بگم میریزن سرم)

قضیه کراهت و...؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
عععهه  چی خوبه پس ب جز سگ و گربه

پرنده بگیر بهتره البته هر پرنده ای هم نگیر همستر هم گزینه خوبی هست

عععهه  چی خوبه پس ب جز سگ و گربه

من جوجه رنگی و لاکپشت و گربه و خرگوش و همستر داشتم

بهترینش گربه بود حقیقتا هنوزم دارم

جوجه رنگی هم خوبه خرج نداره اصلا ولی خب درنهایت بزرگ شه باید ردش کنی بره خصوصا اگه آپارتمان بشینی

من خروس کردم پسرامو فرستادم شهرستان

لاکپشت خیلی حیوون یخیه😑هیچکاریش نمیتونی کنی فقط میتونی نگاهش کنی

امسال به اصرار شوهرم دوتا خریدیم لعنتیا انقد بی مصرف بودن سه ماه بعد دادیمشون به یه آکواریومی 

خرگوشم که گفتم

گربه هم که نمیتونی

همستر هم بامزس فقط بوی گند میده

من میتونم دوست خوب تو باشم:)