2777
2789
مگه چش بوده که همه جا رو خونی کرده

پریود بوده

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
از نظر دینی کراهت داره ولی بد نیست اونم فکر کنم اگر خونش ریخته بشه یا تو خونه بمیره کراهت داره ولی ا ...

وای باورم نمیشه

پریود میشن

قدرت خدا

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریود بوده

وای وای الان فهمیدم مگه میشه مگه داریم 

نوار بهداشتی باید بهشون بچسبونن😆

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
وای باورم نمیشه پریود میشن قدرت خدا

تمام حیوانات پریود میشن حتی مرد ها هم پریود میشن حالا نوع شون فرق داره تو خانم ها تغییر خلق و خود و خونریزی تو گربه های ماده تغییر خلق و خو و عصبی شدن تو مرد انسان تغییر رفتار گاهی سر درد و کلافگی و...

همه موجودات هورموناشون بالا پایین میشه و سیکل داره

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
وای وای الان فهمیدم مگه میشه مگه داریم  نوار بهداشتی باید بهشون بچسبونن😆

منم نمیدونستم حتی میگن سگ هم پریود میشه😑

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
تمام حیوانات پریود میشن حتی مرد ها هم پریود میشن حالا نوع شون فرق داره تو خانم ها تغییر خلق و خود و ...

چه جالب حالا من اینقدر ادا اطوار میام موقع پریودی انگار تو دنیا فقط خودم پریود میشم

ما بیستا خرگوش داشتیم اصلا پریود نمیشدن و بی سرو صدا بودن واقعا دوست داشتنی و ناز بودن

نر بودن ؟ماده هاشون پریود شون خونریزی نداره ها نوع شون فرق داره اکثرا تغییر خلق و خو دارن

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
چه جالب حالا من اینقدر ادا اطوار میام موقع پریودی انگار تو دنیا فقط خودم پریود میشم

😂حق داری منم همینم

نر بودن ؟ماده هاشون پریود شون خونریزی نداره ها نوع شون فرق داره اکثرا تغییر خلق و خو دارن

نر و ماده قاطی بودن عزیزم اصلا خونریزی نداشتن چون خواهرم برای اینکه سرما نخورن توی خونشون موکت گذاشته بود به هیچ عنوان ندیدیم که خونی باشه

براشون دستشویی روی چاه راه آب درست کرده بود یادشون داده بود میرفتن اونجا دستشویی میکردن ناخن هاشونو میگرفت و موهاشونو شونه میکردو سیبیلاشونو مرتب میکرد خیلی براشون وقت میذاشت خودشون هم حیوانات بی آزار و نازی بودن

❤️🤍PEGAH🤍❤️
نر و ماده قاطی بودن عزیزم اصلا خونریزی نداشتن چون خواهرم برای اینکه سرما نخورن توی خونشون موکت گذاشت ...

تمام حیوانات خونریزی ندارن عزیزم خرگوش هم خونریزی نداره یه مثال برات میزنم 

گربه ها پریود میشن وقتی پریود میشن شروع میکنن به چنگ زدن بی حوصله میشن و اخلاق شون تغییر میکنه و حتی غذا خوردشون هم تغییر میکنه 

داخل انسان ها مرد ها پریود میشن ولی خونریزی ندارن هورمون ها بالا پایین میشن و خلق و خو شون عوض میشه کم و بیش رو جسم و ذائقه شون هم اثر میذاره 

تمام حیوانات خونریزی ندارن عزیزم خرگوش هم خونریزی نداره یه مثال برات میزنم  گربه ها پریود میشن ...

خرگوشامون خیلی آروم و خوب بودن اصلا آزار و پرخاشگری نداشتن خداروشکر البته نژاد خرگوش ها متنوع ِفقط چون خیلی زیاد شده بودن گذاشتیمشون توی باغ

ولی کلا با حیوان خونگی مخالفم آدم خیلی وابستش میشه و بعد ممکنه بمیرن خیلی هم مراقبت میخواد و به فضای باز هم احتیاج دارن

روز خوبی داشته باشی عزیزم🌹🌸

❤️🤍PEGAH🤍❤️