2777
2789
عنوان

نگران شدم:(

1374 بازدید | 20 پست
سلام دوستای خوبم امروز تو یه سایت خوندم که نطفه هایی که با وجود داشتن واریکوسل بسته میشن خیلی ضعیفن و زود سقط میشن؟ شوهر من واریکوسل داره و خدا خیرش بده نمیره عمل کنه و منم که الان تازه متوجه شدم باردارم خیلی نگـــــــــــــــــــــــــــــــــــرانم
پی کو باکس
نه عزیزم دوست منم همینجوری بودش رعایت کن هیچی نمیشه مبارررررررررررررک
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توکلت به خدا باشه .بچه اگه عمرش به دنیا باشه میمونه اگه بدونی من سر نینی چه چیزا سرم اومد ولی نینیم الان صحیح و سلامته .فقط استرس رو از خودت دور کن و در آرامش باش
اصلا ربطی به این موضوع نداره یکی از عوارض واریکوسل پیشرفته اینه که باعث میشه اسپرم یا ضعیف بشه یا کم تحرک که در هر دو صورت احتمال تشکیل جنین کمه . ولی با عمل جراحی که خیلی هم ساده هست این احتمال تا 95% افزایش پیدا میکنه �
اصلا ربطی به این موضوع نداره یکی از عوارض واریکوسل پیشرفته اینه که باعث میشه اسپرم یا ضعیف بشه یا کم تحرک که در هر دو صورت احتمال تشکیل جنین کمه . ولی با عمل جراحی که خیلی هم ساده هست این احتمال تا 95% افزایش پیدا میکنه �
اصلا اینطور نیست...همسر منم واریکوسل داشت و قرار بود عمل کنه که خدا رو شکر قبل از اینکه عمل کنه باردار شدم..تو دوران بارداری هم مشکلی نداشتم و الان تو هفته 32 هستم...در ضمن از پسر خالم که ارولوژیسته همین سوال رو پرسیدم...گفت یا باردار میشی یا نمیشی..اگه شدی واریکوسل ربطی به سقط و ضعیفی جنین نداره...