2777
2789

سلام.

بچه ها کیا پارسال با استاد قضاتی کلاس داشتن خواهش میکنم بیاید توضیح بدید ، سطح کلاس چطوره...‌

کلاس استاد یحیوی کیا پارسال کلاس داشتن،؟ 

من موندم خوااااااااااااهش میکنم کمکم کنید صادقانه.‌‌‌

قضاتی نمی گیرم 

یحیوی واضح تر میگه

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا با یحیوی تا ۷۰ رسیدم نوکنده رو دیدم الان تو ازمونا بین ۹۰ تا ۱۰۰ میزنم حالا بالا و پایین ...

ببین تو هم اون اولش که کلاس تمیرفتی مثل من فیزیکت داغون بود؟ صفر بود.... بعد درست شد،؟

من یحیوی دیدم هیچی نفهمیدم ازش  قضاتی ثبت نام کردم عالی بود یازم برگردم عقب قضاتی ثبت نام میکن ...

ممنون ، ببین تو هم مثل من فیزیکت از پایه مشکل داشت بعد با قضاتی کار کردی؟

سطحت چطور بود؟

سطحم منفی بود 😂 اصلا نمیدونستم سوال چی میگه

یه سوال دیگه ببین چون من جلسه اول قضاتی دیدم میپرسم استاد اومد سوالارو به سبک خودش حل کرد خیلی هم خوب حل میکرد یعنی اینطور نبود فرمول جدید بده ولی نگاه دیگه ای از فیزیک میداد ببین تو که باهاش کارکردی خدا وکیلی همه تستای کتابو میشه زد..؟ یا کنکوررو؟