تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر بنگاهی دیدم یا هر بساز و بفروشی حرام خوار بوده و بی انصاف ...
دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد مامان شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
بحث اینه که پول مصالح گرون رو میگیرن ولی مصالح بی کیفیت استفاده میکنن بساز بفروشی دیدم به جای چهار ستون سه ستون زده
دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد مامان شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
خاب مرذم پول دارن ی خونه ای که الان 2میلیاردرو 4میلیارد بخرن یعنی اینکه اگه اونا هم بخوان خوب ...
در واقع. منظورت دزدی هست. درسته
حالا شوهرت پدرت برادرت کدومشون به شغل شریف و با وجدان و با انصاف ساخت و ساز هستن
اگه فکر میکنه ضرر میکنه بره یه شغل دیگه ، مردم بیچاره باید تاوان کم فروشی بعضی از این آدمارو بدن
از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓