2777
2789
عنوان

بعضیا از بساز بفروش ها خیلی انتظار دارن واقعا😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 44 پست
من یاد گرفتم با کسی بحث نکنم .  اگه اینجوری باشه اون دامدار هم سود نمیکنه اون کشاورز هم سود نم ...

فک کردی نمیکنه این کارو همون دامدار که از نظر شما بدبخته اون زیتون فروشی که با اب قاطی میکنه و با قرص رنگ میده بهش

خونه خوب انتظار دارید زعفرانیه و الهیه هستن

خوب گول زده شدید متاسفانه ...

هر کی خونه بنگاه میزاره می‌دونه سرش کلاه می‌ره ولی  چاره ای نیست ....

خونه ای می‌خواستیم تو شهرستان    بنگاهی گفت کمتر از سه و نیم میلیارد نمیده ... شماره طرف روپیدا کردیم گفت سه میلیارد هم راضی ام ....  بنگاه جماعت اینه  عزیزم  .حالا این وسط پانصد میلیون رو بنگاه می‌خواسته چکار کنه نمی‌دونم ... الکی به ما گفته تا سه و چهارصد راضی میکنم طرف بفروشه خونه رو به شما 

به صاحب خونه گفته بیشتر از سه میلیارد پول نمیدن . آینه پول حلال 😉

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر شما حتما اینجوریه .  بیا اینجا ببین متری۱۸ تومن کمتر نیست

من پول ساختو دارم میگم پول خونه که بالاتره بعد فقط پول ساخت نیست که 70درصد سرمایه گذاری تا 50درصد پول زمینه

یعنی هیچ خونه ای تو کشور درست نشه؟ واقعا چه منطقی ایول

من کجا این حرف زدم ، این همه ساختمون با مصالح خوب ساخته شده یعنی سازنده هاش ضرر کردن، نه عزیزم بعضی ها طمع کارن فقط پول براشون مهمه ، نه تو ساختمون سازی بلکه توی هرشغلی

از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓
من کجا این حرف زدم ، این همه ساختمون با مصالح خوب ساخته شده یعنی سازنده هاش ضرر کردن، نه عزیزم بعضی ...

اون قدیم بود که ی ساختمان 200درصد 100درصد سود داشت 

الان نمیصرفه مگه اینگه بخواد بالاشهر باشه آره

فک کردی نمیکنه این کارو همون دامدار که از نظر شما بدبخته اون زیتون فروشی که با اب قاطی میکنه و با قر ...

دامدار هیچ آبی رو با شیر قاطی نمیکنه اون شیر پز یا همون کسی که شیر رو‌جمع آوری می‌کنه اون احمق آب قاطی می‌کنه . بعد هم اینا چیزی هستن که میشه تشخیص داد .ولی خونه ای که خریداری میشه رو میشه. کف و سرامیک و دیوار رو‌کند که ببینن آهن و بتون و سیمان خوب استفاده شده یا نه ... عجب توجیهی ....شما یک‌جنس صد تومنی رو با میلیاردی مقایسه میکنین 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
دامدار هیچ آبی رو با شیر قاطی نمیکنه اون شیر پز یا همون کسی که شیر رو‌جمع آوری می‌کنه اون احمق آب قا ...

یکمی تحقیق کنید و سود و ساخت و ساز و پول زمین رو با ماشین حساب حساب کنید نهایت از هر واحد  براشون 100تومن بمونه

مسکن مهر که دیگه اندش 10درصدم سود نداره رو نکنه انتظار داری بیان از بهترین اوستا کارا و بهترین متریا ...

خخخخخخ.کی حرف زده شما رو سوزنده  اومدی تاپیک زدی .مردم طویله نمی‌خوان که طبقه بالا دستشویی ریده بریزه طبقه پایین .شعور هم خوب چیزیه . میگم لوله کشی نداشت شما میگین بهترین متریال... آیا لوله کشی ساختمان جز آپشنها هست ...

یکمی تحقیق کنید و سود و ساخت و ساز و پول زمین رو با ماشین حساب حساب کنید نهایت از هر واحد  براش ...

ببخشید که الان مصالح گرون شده سود کم میکنن.من عذر میخوام 

مگه هر  واحد صد کمه. واحدی که خود آدم با بهترین متریال بسازه در میاد پنج تومن.   بساز بفروش اونو در میاره با همون مصالح هفت تومن .... سود ندارین  کارشون رو عوض کنن

ببخشید که الان مصالح گرون شده سود کم میکنن.من عذر میخوام  مگه هر  واحد صد کمه. واحدی که خ ...

نه خیلی زیاده ۱۰۰تومن

5تومن؟😂تو کدوم دهه زندگی میکنی نکنه هنوز تو ۱۴۰۰زندگی میکنی 

خخخخخخ.کی حرف زده شما رو سوزنده  اومدی تاپیک زدی .مردم طویله نمی‌خوان که طبقه بالا دستشویی ریده ...

من با این حرف مردم نمیسوزم😑

چون برام اهمیتی نداره بخوام حرص چیز بیخود بخورم اومدم ببینم باور غلط مردم هنوزم هس یا نه

نه خیلی زیاده ۱۰۰تومن 5تومن؟😂تو کدوم دهه زندگی میکنی نکنه هنوز تو ۱۴۰۰زندگی میکنی 

پنج میلیارد برای منه کارمند بله زیاده .... چون کارمندم یکسال باید نخورم تا صد تومن جمع کنم.    همه که بساز و بفروش نیستن ,

من با این حرف مردم نمیسوزم😑 چون برام اهمیتی نداره بخوام حرص چیز بیخود بخورم اومدم ببینم باور غلط م ...

باور غلط نیست ...

تا پارسال که چند برابر سود بود ..

چرا پارسال تاپیک  نزدی ....

الان که سود کم دارین اومدی میگی باور غلط 

اگه شغل کم سودی بود  تو این چند سال میزاشتین کنار