2777
2789
عنوان

بعضیا از بساز بفروش ها خیلی انتظار دارن واقعا😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 44 پست
خاب مرذم پول دارن ی خونه ای که الان 2میلیاردرو 4میلیارد بخرن  یعنی اینکه اگه اونا هم بخوان خوب ...

یل میخوای مخ کار بگیری یا داری شوخی میکنی . واقعا متروپل رو ندیدی . 

واقعا نمیبینی تو یه زلزله ۳ ریشتری خونه اوار میشه . مسکن مهر رو نمیبینی .

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع. منظورت  دزدی هست. درسته   حالا شوهرت پدرت برادرت کدومشون به شغل شریف و با وجدان ...

بله شما درست میفرمایید همینجوری بزور نهایت ۲۰درصد سود میکنن با این قیمت مصالح

برادرم و بابام

حرام؟اگه کار راحتیه شما شروع کنید

با روحیاتمون سازگار نیست ... کلاهبرداری .

اینکه خونه ای که برای فروش گذاشتی چون بنگاهی میخواد خودش بخره به دروغ میگه به این قیمت مشتری نداره .. خودش میخره بعد  دو روز خیلی خیلی گرونتر از خرید خودش میفروشه .از بنگاهی جماعت متنفرم . برای همین چند تا ماشین از دیوار خریدیم که شکر خدا خوب و عالی در اومده 

برای معاوضه خونه هم تو آگهی های دیوار میگردیم ... ترجیح میدم یا افرادی که برای سود خودشون خونه یک کس دیگه رو خراب می‌کند معامله نکنیم 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
یل میخوای مخ کار بگیری یا داری شوخی میکنی . واقعا متروپل رو ندیدی .  واقعا نمیبینی تو یه زلزله ...

چون گرونی باعث شده مصالح هم گرون بشه و اگه مصالح خوب بزنن قیمت ملک بالا میرود و در نتیجه یک بساز بفروش فقط نوکری طرف را ایا باید بکند و سرمایه اش را از وسط راه اورده است

واقعا که

بله شما درست میفرمایید همینجوری بزور نهایت ۲۰درصد سود میکنن با این قیمت مصالح برادرم و بابام

خونه ای دیدم آشپزخونه اش لوله کشی فاضلاب نداشت ولی فققط برای ظاهر اومده بودن یک فاضلابی گذاشته بودن که همه آبهای مصرف شده نشت شده بود طبقه پایین .

نمونه اش. تو مسکن‌های مهر و‌مترو پل 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
خوب گول زده شدید متاسفانه ...

نه عزیزم 

از تجربیات بقیه استفاده کردیم . شکر خدا خونمون رو خودمون ساختیم 😉😉

چون گرونی باعث شده مصالح هم گرون بشه و اگه مصالح خوب بزنن قیمت ملک بالا میرود و در نتیجه یک بساز بفر ...

دستش درد نکنه همون خونه های فکستنی که یه عمر یه بد بخت پولاشو جمع کرده با هزار تا امید خریده .  میره تو خونه بعد یه مدت لوله کشی ابش میترکه . 

دیوارش ترک میخوره و ....

من میگم هر کسی تو این جامعه مسئولیت خودشو به درستی انجام بده وضع اینجوری نمیشه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
یعنی هیچ خونه ای تو کشور درست نشه؟ واقعا چه منطقی ایول

آدم با وجدانی تو کار ساخت و ساز و بنگاهی نشنیدم باشه ...

خونه ای دیدم آشپزخونه اش لوله کشی فاضلاب نداشت ولی فققط برای ظاهر اومده بودن یک فاضلابی گذاشته بودن ...

مسکن مهر که دیگه اندش 10درصدم سود نداره رو نکنه انتظار داری بیان از بهترین اوستا کارا و بهترین متریال ها استفاده کنن

نه عزیزم  از تجربیات بقیه استفاده کردیم . شکر خدا خونمون رو خودمون ساختیم 😉😉

ما هم همین کارو کردید الان با حداقل متری 20تومن میشه ی خونه درست حسابی ساخت خونه بساز بفروشی به دلیل توان ضعیف مردم مجبورن زیر8تومن بزنن

من یاد گرفتم با کسی بحث نکنم . 

اگه اینجوری باشه اون دامدار هم سود نمیکنه اون کشاورز هم سود نمیکنه ‌بیاد تو شیر اب بریزه بیاد توش نشاسته بریزه .

ما هم همین کارو کردید الان با حداقل متری 20تومن میشه ی خونه درست حسابی ساخت خونه بساز بفروشی به دلیل ...

شهر شما حتما اینجوریه . 

بیا اینجا ببین متری۱۸ تومن کمتر نیست