2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می‌گما بچه ها چند وقت قبل بارداری باید اقدام کرد و تحت نظر دکتر زنان شد؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

دوستان من ۲۷ تیر پریود شدم بعدش ۱۲ مرداد و ۱۶ و۱۸ مرداد روزای تخمکگذاریم اقدام داشتم . من طول سیکل پریودم ۳۳ و ۳۴ روز ه هستش. کمردرد شدید و نفخهای شدید و بی حالی و خواب آلودگی دارم . ۷ماهی میشه تو اقدامم

استارتر شرایط مالیتون چجوریه واسه بچه دوم ؟ 

خوبه عزیزم خداروشکر . دخترم امسال میره کلاس دوم . خیلی زودتر میخواستم بچه ی دوم رو ولی نمیشد چون خیلی مشکل بود کیست و پولیپ وتنبلی تخمدان . حالا هم نمیدونم این علائم چیند که منو اینقدر بیقرار کرده

می‌گما بچه ها چند وقت قبل بارداری باید اقدام کرد و تحت نظر دکتر زنان شد؟

من دوسال پیش دکتر رفته بودم خیلی مشکل داشتم هم بازارو وبعد به صورت سنتی خوردن گرمیجات فراوان و ......سعی کردم بهترشدم چون پریودهای من ۴۵ روزه به بالا میشد کهالان حدود یکسال میشه باطب سنتی همه رو روال شد خداروشکر

خوبه عزیزم خداروشکر . دخترم امسال میره کلاس دوم . خیلی زودتر میخواستم بچه ی دوم رو ولی نمیشد چون خیل ...

من پسرم شیش سالشه وضع مالیمون متوسط رو به پایین ( از نظر خودم) و می‌دونم که در آینده بهترمیشه وضعمون و دو دل هستم که بیارم یا نه 

من دوسال پیش دکتر رفته بودم خیلی مشکل داشتم هم بازارو وبعد به صورت سنتی خوردن گرمیجات فراوان و ..... ...

از طرفی هم وقتی پسرم دنیا اومد به شدت ریزش مو گرفتم و هیکلم داغون شد و شکمم بزرگ شد قبل بارداری سایزم ۳۸ بود قدم ۱۶۸ و وزنم ۵۸ خیلی لاغر بودم میترسم با بچه دوم حسابی بد هیکل بشم و یا از پس هزینه هاش برنیام،از طرفی پسرم خیلی تنهاست دوست دارم بیارم 

من پسرم شیش سالشه وضع مالیمون متوسط رو به پایین ( از نظر خودم) و می‌دونم که در آینده بهترمیشه وضعمون ...

عزیزم ببین طبق بدن خودم میگم ماهم قبلا خب بیشتر دنبال کارو پول و ....بودیم ولی حالا که خداروشکر هست من دیگه نمیتونستم دکترم گفت باپولیپ سخت باردارمیشی  در حالیکه بعد از دوسالگی دخترم دکترم باتوجه به گذشتم و عملهایی که داشتم گفتش سریع بیار ولی متاسفانه همسرم قبول نمی‌کرد تا اینکه کیست و پولیپ و ...گرفتم ببین گلم اینا رو گفتم که همیشه بدنمون تویه روال نیست . حالا پناه برخدا خداییش یه بچه دیگه خیلی کمه حداقل دوتا باشن . روزی نیست که دخترم نگه مامان توروخدا یه آجی یا داداش بیار . بیار گلم به سن هم توجه کن و اینکه ازخداوند بخواه همیشه اونچیزی که ما میخواییم نمیشه تا خدا نخواد گل من

از طرفی هم وقتی پسرم دنیا اومد به شدت ریزش مو گرفتم و هیکلم داغون شد و شکمم بزرگ شد قبل بارداری سایز ...

میدونم چی میگین گلم . منم قدم ۱۶۶ وزنم ۵۸ شده وروز به روز داشتم خوش اندامتر میشدم ولی خب هم اینکه همسرم دوست داره وهم دخترم و خودم که دوست دارم ۴ نفره باشیم . ببین گلم هیکلو وقتی اراده کنیم میشه به روز اول برگردوند شک نکن گلم . انشاالله خداوند هم برای شماهم برای همه و برای من بهترینها رومیخواد عزیزم