2777
2789
عزیزم ببین طبق بدن خودم میگم ماهم قبلا خب بیشتر دنبال کارو پول و ....بودیم ولی حالا که خداروشکر هست ...

سنم ۲۷ هست چون پسرم شیش سالشه دوست دارم اگه میارم تا سال بعد بیارم که اختلاف سنی شون زیاد نشه ،از طرفی اطرافمون خواهر شوهر و برادرشوهر خواهر برادر خودم همه وضع مالیمون عالیه من میترسم با آوردن بچه دوم نتونم مثل بچه های اونا پسرمو خوب بزرگ کنم و مدرسه خوب بفرستم شوهرمم البته دومی رو نمی‌خواد و میگه یه بچه خوشبخت بهتر از دوتا بچه بدبخته !!!!  برای همین دو دل موندم مخصوصا اینکه همه چیز خیلی گرون شده پوشک و لباس بچه و...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از طرفی هم وقتی پسرم دنیا اومد به شدت ریزش مو گرفتم و هیکلم داغون شد و شکمم بزرگ شد قبل بارداری سایز ...

این منم بخدا

قراره اگر بچه دوم رو بیلرم

بعدش برم ابدومینوپلاستی

پسرمنم تنهاست۶سالشه

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
این منم بخدا قراره اگر بچه دوم رو بیلرم بعدش برم ابدومینوپلاستی پسرمنم تنهاست۶سالشه

تو که میگی پسرت تنهاست اگه بچه دوم دو بیاری دوست داری پسر باشه یا دختر ؟ چون من فکر میکنم اگه بچه دوم بیارمو دختر بشه بازم پسرم تنها میمونه چون هم جنسش نیست

منم توام 😂 چون می‌خوام برم ابدو

پس انشالله موفق میشیم

من دومی رو ۸ماه پیش از دست دادم

تو ۲۲هفته سقطش کردم

الان چشمم ترسیده

ولی کلی باید آز ژنتیک بدم

تو که میگی پسرت تنهاست اگه بچه دوم دو بیاری دوست داری پسر باشه یا دختر ؟ چون من فکر میکنم اگه بچه دو ...

ببین گلم من از این مسئله دختر پسر ضربه خوردم

ولی پسرم از اولش میگه داداش خیلی دختر ستیزه

ولی وقتی فهمید داداششو از دست دادیم

الان میگه فرقی نداره

همسرمم میگه پسر باشه پسرم همدم داره

اونوقت منم یه مادر بی دخترم تا ابد

من دوسال پیش دکتر رفته بودم خیلی مشکل داشتم هم بازارو وبعد به صورت سنتی خوردن گرمیجات فراوان و ..... ...

اهان 

الان بارداری ؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
ببین گلم من از این مسئله دختر پسر ضربه خوردم ولی پسرم از اولش میگه داداش خیلی دختر ستیزه ولی وقتی ...

بنظرم پسر باشه و به درد پسر بخوره بهتره انشاالله هرچی خیره پیش بیاد 

بنظرم پسر باشه و به درد پسر بخوره بهتره انشاالله هرچی خیره پیش بیاد 

من الان فقط میخام سالم باشه 

خیلی ناامیدم از اینکه اقدام کنم میترسم بازم مشکلی باشه

اهان  الان بارداری ؟

نه عزیزم . ازاخرین اقدام ۱۱ روز میگذره ولی علایمم عجیبه برام . کمردرد شدید . یه روز لگنم درد میگیره . یه روزایی نفخههای شدید دارم . موهام بشدت خشک خشک شده . چون موهام خیلی خوش حالت بودن و خواب آلودم و گاهی حالت پریود . حالا پناه بر خدا انشاالله خودش برامون معجزه هاشو بخواد 

انشاالله ❤️چرا اینجوری شد ؟ اولی رو هم سخت باردار شدی؟

نه من هر ماه بخوام اقدام کنم زود میگیره

۳تا سقط داشتم

یدونه پسرمو

آخرری یه مشکلات وناهنجاری هایی پیدا کرد بیا وببین

نمیدونم دکترا ربطش دادن کرونا

ولی گفته اگر بخوای باید آز ژنتیک بدی

ولی من خودم میدونم

من از جنازه ترسیده اونجوری شد

سقط اولمم توغسال خونه ترسیده بودم

نه من هر ماه بخوام اقدام کنم زود میگیره ۳تا سقط داشتم یدونه پسرمو آخرری یه مشکلات وناهنجاری هایی ...

آخی عزیزم . انشاالله خیرباشه و خیلی زود یه نی نی گوگولی خداوند به شمابده گلم