2777
2789

@پیرهن_گل_گلی  

بیا گلم

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم شام بعد دیدم این تو شیشه های مربا هی آب میاره میرزه باغچشون بعد میگفتم خدایا نکنه آب دعا باشه و اینا گفتم ول کنا نیست فکرت رو مشغول نکن و اینا 

اینم بگم یه بار خواهرشوهرم میگفت به مادرش که مامان برو برای داداش دعا بگیر که زنش اون رو نکشونه سمت خودش یعنی جاری و برادرشوهرم 

حالا الان ساعت ۵  از خواب پریدم خواب یه جن میدیم که شکل اسب دراومده بود من جیغ میزدم و اون میگفت اگر از هر کدوم از اعضای خانوادت کمک بخوای و به اونا بگی توی خواب یا تو رو خفه میکنم یا اونا رو 

خلاصه پا شدم و دوبار سوره یاسین رو خوندم نمیدونم چیکار کنم یعنی الان که شوهرم ساعت ۷ میره سر کار منم باهاش برم خونه ی مامانم خیلی میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا همچین تجربه ای ندارم گلم نمیدونم چی بگم. ولی اگه اون کارو کرده ها خدا ازش نگزره

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
کمکم کنید الان وسایلم رو جمع بکنم برم یا نه 

برو گلم چیزی نمیشه

نه جانم ...کجا بری ...یه ایه الکرسی بخون داخل خونه فوت کن ...تا آروم بشی

میخواد بره خونه مامانش میترسه از خوابش

من اصلا همچین تجربه ای ندارم گلم نمیدونم چی بگم. ولی اگه اون کارو کرده ها خدا ازش نگزره

من قبلا تجربه طلسم رو داشتم منتها طلسم جدایی جاریم برام گرفته بود 

این فکر کنم مادرشوهرم دعای زبان بند برام گرفته 🤦‍♀️الان برم خونه ی مادرم یا نه دو دفعه یاسین خوندم هم برای خودم هم شوهرم چون از اونم کمک خواستم 

اشک چشمام بند نمی اومد تو خواب قبض روح شده بودم 

من قبلا تجربه طلسم رو داشتم منتها طلسم جدایی جاریم برام گرفته بود  این فکر کنم مادرشوهرم دعای ...

من نمیدونم اینایی ک طلسم میکنن چی بهشون میرشه اخه. خدا لعنتشون کنه.