2777
2789
عنوان

درد بی درمان pcosسندرم تخمدان پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14569 بازدید | 60 پست
نه این بیماری یا مثل من پریودی ندارن یا نامنظم هستند

انشالله که خوب بشین کاربر مامانگولی توی امضاش راهکار داشت برا این بیماری

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک اخرمو بخون راه حل نوشتم

با اجازه  از نوشته هاتون کپی میکنم اینجا 

ولی این درد بی درمونده شاید بشه علائمش کمتر بشه ولی من یه قسمت از گردنم مخملی شده علتش همین بیماریه 

ممنون خوندم  ولی بیماریم  خوب نمیشه یعنی همه اینا  پیشرفتش رو کم میکنه فقط  چند ...

عزیزم  pco درمان قطعی نداره فقط باید کنترلش کرد اونم با تغییر سبک زندگی خودم هم pcoهستم 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
بله متأسفانه درد بی درمانه  و با بالارفتن سن عوارضش بیشتر میشه

نه عزیزم اصلا به خودت تلقین نکن و نگران نباش به هیچ عنوان همیشه باید مراقب تغذیه و خواب و وضعیت روحیت باشی که به نظر من این خودش لطف خداست این دکمه هشدار مراقب خودت باشیه که خدا به ما پلی کیستیکا جدا داده🥰

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
202 بازدید| 2 پست

۱.اول اینکه ورزش خیلی عالیه  چون ورزش هم برای روحیه خوبه و هم برای کنترل pcoتاثیر چشمگیری داره فقط به شرطی که ورزش های خیلی سنگین نکنید که هورمون مردانه ترشح بشه و نتیجه عکس بده ورزش هاییی مثل رقص و ایروبیک و پیلاتس و یوگا و پیاده روی خوب هست.کاهش وزن حتی به اندازه یکی دو کیلو هم موثره

۲. خواب کافی و منظم باید داشته باشید یه خانم پلی کیستیک به هیچ وجه نباید دیر بخوابه بدن از ساعت ۱۰ شب تا حدود ۴ صبح به ریکاوری خودش میپردازه و هورمونها تو این تایم بالانس میشن پس تا اونجایی که میتونید زودتر بخوابید و این تایم رو خواب باشید برنامه خوابتون هم منظم باشه مثلا هرشب راس یه ساعت بخوابید و بیدار بشید

۳. استرس و حالات روحی تاثیر خیلی زیادی دارن پس اصلا استرس نداشته باشید به خاطر شرایط هورمونی خانم های پلی کیستیک بیشتر مستعد افسردگی و استرس هستند پس باید بیشتر راهکارهای آرامش رو دنبال کنید تکنیک های تنفسی و مدیتیشن خیلی میتونن کمک کنن تا این استرس و افسردگی کاهش پیدا کنه 

میتونید برای مدیتیشن از اپلیکیشن های مربوطه هم استفاده کنید 

میتونید تمرین های ۲۸روزه شکرگزاری رو انجام بدین و  کتاب شفای زندگی رو تهیه کنید  بخونید و تمریناتشو انجام بدید 

تمرین تنفسی هم میتونه از تکنیک HAهر روز و هر زمان که احساس غم و استرس کردید استفاده کنید

به این صورت که ۷ شماره تنفس رو میدید تو لازم نیست آروم بشمارید میتونید سریع این کار رو کنید. ۷ شماره حبس کنید و ۷ شماره با صدای هااااااااا  بیرون بدید. همین پروسه رو ۷ بار دیگه تکرار کنه

۴.خودتونو دوست داشته باشه و به خودتون عشق بورزید 

تا ساعت دوازده شب بخواب وصبحها حتما تا قبل ۸بیدارشو ، 

هرروز ورزش و پیاده روی سریع داشته باش ،

مصرف قند وشیرینی رو کلا قطع کن و اصلا نخور قند و نوشابه و کیک و هرچیزی که قند داره رو حذف کن 

من هرروز قرص متفورمین هم میخورم این قرص قند رو‌پایین میاره 

یک روز درمیون بادکش تخمدان انجام بده 

ازمایش ذخیرت چند بود؟؟

نمی‌دونم سندرم به این چیزها کار نداره که از علائمش مقاومت به انسولین فقدان قاعدگی درد همیشگی زیر دل مخملی شدن پوست و،،، خیلی  این آزمایشی که میگی در برگه ازمایش چی مینویسند