2777
2789
عنوان

درد بی درمان pcosسندرم تخمدان پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14571 بازدید | 60 پست
قند و شکر برای ما سمه من خیلی وقته ی دونه شکر و قند نخوردم بجاش کشمش و خرما و... اینقدر استرس ب خودت ...

منم شکر و قند نمی‌خورم خرما و قند قهوه ای میخورم که احتمالا اونا رو هم بزارم کنار بستنی و شیرینی‌جات نمیخورم ولی میدونم نباید استرس داشته باشم وزنم پایین نمیاد روی یه عدد ثابت مونده دکتر ها میگن باید کم بشه

مرغ و سردیجات رو کامل حذف کن  روغن های صنعتی رو حذف کن به جاش روغن کنجد و روغن زیتون بگیر  ...

اصلا هیچ کدومشو نمی‌خورم مگه اینکه مهمونی باشه در حد به برش کوچولو حتی چند ساله روغن هم حذف کردم تو غذاهام یه کم روغن زرد میریزم یا روغن شحم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقنننن من دقت کردم اوایل ک این مشکلو داشتم مثلن شاید سالی یکی دوبار پریود نمیشدم اما سنم ک هعی رف ...

آخه فقط پریود شدن نیست که من میترسم برم دکتر بگم حساسیت فصلی دارم بگن اونم به خاطر تنبلی تخمدانه😌یعنی کلافه شدم 

شما عوارضش را کنترل کردین، 

بله عزیزم فقط اراده میخواد اولش ممکن سخت باشه ولی بعد براتون عادت میشه کاملا 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
منم شکر و قند نمی‌خورم خرما و قند قهوه ای میخورم که احتمالا اونا رو هم بزارم کنار بستنی و شیرینی‌جات ...

همه چیز از مغز شروع میشه انرژی مثبتو تو زندگیت زیاد کن و استرس رو از بین ببر اینجوری تمام زندگیت و حتی وزن کم کردن و... راحت تر برات پیش میره یکم شل کن ❤

منم شکر و قند نمی‌خورم خرما و قند قهوه ای میخورم که احتمالا اونا رو هم بزارم کنار بستنی و شیرینی‌جات ...

و افرین ک میخوای شیرینی رو حذف کنی روتین رو با ارامش انجام بده 

دقیقنننن من دقت کردم اوایل ک این مشکلو داشتم مثلن شاید سالی یکی دوبار پریود نمیشدم اما سنم ک هعی رف ...

من برعکسم پریودامم خیییلی سنگینه بااینکه پلی کیستیکم .اما دوستان قبول دارم حرف اون خانومو منم با خوردن کاسنی باردار شدم تخم کاسنیو خریدم توی باغچه کاشتم هرروز مثه سبزی خوردن کندم و خوردم خودمم نفهمیدم کی باردار شدم .البته بگم من نیت هم کردم که اگه بچم پسر بود اسمشو بذارم محمد و خداروشکر حاجت گرفتم.ایمان از همه چی مهمتره

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی انواع کیست تخمدان خانم ها ، تخمدان پلی کیستیک و بی نظمی هورمونی خانم ها :

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

منم تنبلی شدید داشتم ینی چهارماه شش ماه پریود نمیشدم باید آمپول میزدم تا بشم یا دارو بخورم هی  ...

سلام عزیزم این قطره مارکش خاصه یا داروخونه بگم شرکت ها مختلف نداره یا از عطاری خریدی چ زمان چ مدتی در سیکلت استفاده میکردی میشه بگی خپاهشن