2777
2789
عنوان

بچها خیلی دلم شکسته بیاین

253 بازدید | 30 پست

شوهرم دیروز ظهر گف ک میره کوه اولش میگفتم نه نمیری و از این حرفا خلاصه بعد کلی بحث و دعوا و اینجورچیزا دیگه هیچی نگفتم و رف و قرار بود شبو بمونه صب بره کوه و تا ظهر بیاد ولی ساعت۸اومدشب ناراحت بودم و اومد خونه پانشدم سلام اینا بدم دیدم رف اونور خوابید گفتم الان چرا میای گف سلام دادنته گفتم الان چرا میای گف طول کشید دیگه گفتم قشنگ گشتی دلی از عزا دراوردی گف تورم میبرم مسافرت و ازاین حرفا گفتم چ ربطی داره توبمن میگفتی ظهر میای شب اومدی برگشت گف به تو ربطی نداره خوب کاری کردم انگار با تیر زد درست وسط قلبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم ک شوهرم چندروزی رفته شهر پدریش داشت می‌رفت همش منتظر بودم بگه پاشو بیا بدون تو کجا برم زهی خیال باطل

منم تصمیم دارم یه تور پیدا کنم باهاشون برم مسافرت

دیگه منی ک بدون شوهرم یه مهمونی نمی‌رفتم میخوام خودمو تغییر بدم مردا مثل ما نیستن ماهم باید تغییر کنیم

مردا خیلی بد حرف میزنن همشون ها_ باهاش سرسنگین باش 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

شوهرتونو اینقد کلافه میکنید میزاره میره بعد زانوی غم بغل میگیرید 🤨

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست
من چی بگم ک شوهرم چندروزی رفته شهر پدریش داشت می‌رفت همش منتظر بودم بگه پاشو بیا بدون تو کجا برم زهی ...

خیلی ناراحتم کرد با حرفش جوری گف به تو ربطی نداره خوب کردم 

اه چ لوسی

😐💔 واقعا حس بدیه که با کسی زندگی می‌کنی اینجوری بهت بگه یا ازدواج نکردی و یا کردی و این چیز رو تجربه نکردی امیدوارم هیچوقت تجربه نکنی 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄

عزیزم حالا بالاخره گروهی رفتن یکم طول کشیده میدونی مردا هم نیاز به تفریح تنهایی دارن باید درکشون کنیم. البته ما زنا هم نیاز داریم هااا. میخام بگم سخت نگیر بزار بره گاهی. ولی حرفش سرد بوده بد حرفشو زده. الان خستس بعدن بهش بگو چرا اینقد تلخ حرف زدی. اینجوری منو ناراحت میکنی

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
من چی بگم ک شوهرم چندروزی رفته شهر پدریش داشت می‌رفت همش منتظر بودم بگه پاشو بیا بدون تو کجا برم زهی ...

حق پرومکس 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄