2777
2789

دوستام جاهای دیگه قبول شدن، بعضیا با دوستاشونن واقعا اونجوری ادم خیلی حس راحتی میکنه راحتتر با بقیه ارتباط میگیره کلا، ولی من الان تنهام، قیافمم زشته واقعیتش بدون اغرار

خیلی حس غربت میکنم، خیلی تنهام، اذیتم اصن 

از هیشکی خوشم نمیاد انگار😐 کسی که باهام جور باشه پیدا نکردم امروز، دلم واسه دوستم یه ذرههه شد امروز

ینی روزای بعدی بهتر میشه؟؟

تنهایی نمیتونم اصن دانشگاهو تحمل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا روزای بهتری هم هست بعضیا زثد دوست پیدا میکنن بعضا دیر درنهایت همه یکیو مثل خودشون پیدا میکنن بهمن که خیلی خوشگذشت بهترین روزای زندگیم خوابگاهو دانشگاه بود ترم اول طبیعیه

من ترم‌سومم و کاملا شبیه تو دوست دارم تنهاییو

من اصلا خوشم نمیاد از تنهایی، یادمه راهنمایی که رفتمم همین حسو داشتم خیلی سخت تونستم ارتباط بگیرم و دوست شم

از محیط جدید متنفرم، دلم میخواست اطرافم دوستای قدیمی خودمم باشن 

ولی خب نشد، الان خیلی میترسم یه رفیقی که بهم بیاد پیدا نکنم

قطعا روزای بهتری هم هست بعضیا زثد دوست پیدا میکنن بعضا دیر درنهایت همه یکیو مثل خودشون پیدا میکنن به ...

ینی من هی تلاش نکنم دوست شم با کسی؟؟ هیشکی مثل من نیست اصن، قیافمم حقیقت زشته پوستم تیرس و بد جلوه میده و انگار کسی خوشش نمیاد ازم، دبیرستان اینجوری نبود اصلا....خیلی صمیمانه تر بود

ینی من هی تلاش نکنم دوست شم با کسی؟؟ هیشکی مثل من نیست اصن، قیافمم حقیقت زشته پوستم تیرس و بد جلوه م ...

نه بابا ربطی به چهره نداره خب دلنشگاهکلا متفاوت تر از ذبیرستانه دانشگاه خیلی فرهنگای مختلف هست خیلیا از شهرای دیگه اومدن مسلما مدل دوست پیدا کردنم متفاوت تر میشه من خودم دوترم طول کشید تا دوست صمیمی پیدا کنم ارتباط میگرفتم ترم یک و دو ولی خب زیاد رفتاراشون باهام سازگار نبود درحدی که از تنهایی دربیام خوب بود

دو سه روزه شروع شده یه دوست پیدا کردم ولی اصن فازامون بهم نمیخوره

من امروز اولین روزم بود

با دو سه نفر یکم حرف زدم بعدش دیدم خوشم نمیاد ازشون اصن

یه سریام انگار از من خوششون نیومد، یه سریام به من نمیان

نه بابا ربطی به چهره نداره خب دلنشگاهکلا متفاوت تر از ذبیرستانه دانشگاه خیلی فرهنگای مختلف هست خیلیا ...

عه

من خیلی میترسم تنها بمونم یا اونی که میخامو پیدا نکنم، اگه اینحوری بشه خیلی سختمه

چجوری رفتار کنم به نظرت؟؟ سرسنگینی بهتره یا بگو بخند کنم ؟

اخه حس میکنم رفتارم خیلی باهاشون فرق داره، من یکم بچگونم هنوز ولی اونا انگار خیلی بزرگن

عهمن خیلی میترسم تنها بمونم یا اونی که میخامو پیدا نکنم، اگه اینحوری بشه خیلی سختمهچجوری رفتار کنم ب ...

خودت باش نیاز نیس نقش بازی کنی فک میکنی بزرگن خیلیاشون روزای اول تو فازن بعدش میفهمن همه مثل همیم از اونایی که اصلا خوشت نمیاد حس میکنی کلا شبیهشون نیستی نمیخاد گرم بگیری ولی اگه حسکردب یکی تقریبا شبیه خودته برو جلو گرم بگیر

منم ترم اولی بودم همین حسو داشتم ..اما یکم بگذره هم تو عادت میکنی هم بااطرافیانت جورمیشی گلم نترس .. ...

همه اخه انگار باهم میگن و میخندن

ترسیدم من نتونم ارتباط بگیرم، 

از تنهایی متنفرم