2777
2789
عنوان

بچها خیلی دلم شکسته بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حالا بالاخره گروهی رفتن یکم طول کشیده میدونی مردا هم نیاز به تفریح تنهایی دارن باید درکشون کنی ...

اخه من چشم انتظارش بودم میخواستم از در بیاد سمتم و بگه اینجوری شد دیر کردم اونجوری شد ولی بخاطر سلام ندادنم رف اونور و بمن اونجوری گف خاک تو سر من ک صب تا شب منتظرش بودمو ندونس کاش میرفتم با این و اون لاس میزدم

ازدواج کردم ... رفتارش خیلی اشتباهه

با مردا باید با زبون محبت صحبت کنی به خدا دختر عمم با پسر عمم ازدواج کردن بعد پسر عمم خیلی بد اخلاق بود و اگر دختر عمم چادر نمیپوشید دیگه دعوا بود خیلی بد اخلاق بود روز عقدش دختره رو مجبور کرد چادر عقد تا روی صورتش بکشه الان دو سال میگذره دختره خیلی با محبت بود و مهربون اینقدر پسر عمم خوب شده دختره چادر نمیپوشع عکساش می‌ذاره اینستا البته پیجش قفله بگو بخند می‌کنه با بقیه پسرای فامیل و همسرش واقعا خیلی گیر نمی‌ده جلوی جمع هم صداش می‌کنه خانومم اصلا خیلی خوب شده و بر عکس همسر خودم از اول اینجوری بود خیلی مهربون و عالی از وقتی همش بهش گیر میدم داره خیلی بد اخلاق میشه منم فهمیدم سریع جلوگیری کردم الان خیلی گیر نمیدم و زندگی رو برای خودم تلخ نمیکنم 😁👍👍 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
اخه من چشم انتظارش بودم میخواستم از در بیاد سمتم و بگه اینجوری شد دیر کردم اونجوری شد ولی بخاطر سلام ...

نه گلم فکرای بد نکن. لاس چیه. درسته برخوردش سرد و بد بوده. ولی باید باهاش صحبت کنی.  شوهر منم خیلی وقتا بد برخورد میکنه وقتی باهاش صحبت میکنم و اظهار میکنم که چقدر ناراحت شدم یا سرش داد میزنم البته گاهی😐 یکم بهتر میشه.البته سعی کن داد و بیداد نکنی مث من

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
خیلی ناراحتم کرد با حرفش جوری گف به تو ربطی نداره خوب کردم 

خب یا تو هم برا خودت یه تفریح داشته باش وقتی شوهرت نیست یا با بداخلاقی حرف نزن قشنگ بشین کنارش با آرامش بهش بگو وقتی نیستی دلم خیلی تنگ میشه تنهایی دوست دارم با هم وقت بگذرونیم

خب یا تو هم برا خودت یه تفریح داشته باش وقتی شوهرت نیست یا با بداخلاقی حرف نزن قشنگ بشین کنارش با آر ...

نمیگه ک باهات وقت نمیگذرونم میگف خب دیر شد اومدنم منم ک گفتم چرا و ال بل اونجوری گف..قبل رفتنش ده بار گفته بودتا ظهر برمیگردما ناهارو حتما خونم

با مردا باید با زبون محبت صحبت کنی به خدا دختر عمم با پسر عمم ازدواج کردن بعد پسر عمم خیلی بد اخلاق ...

الان پیشنهادت بمن چیه چیکار کنم چجوری برخورد کنم چی بگم چی نگم...اینجوری رفتار کردنی حس سرشکستی میکنم حس میکنم همون ادمی نیستم ک ب شوهرم فزماندهی میکردم و الان شدم ی ادم مظلوم

الان پیشنهادت بمن چیه چیکار کنم چجوری برخورد کنم چی بگم چی نگم...اینجوری رفتار کردنی حس سرشکستی میکن ...

گاهی اوقات باید فرماندهی رو بدی به همسرت تا زندگی خوب پیش بره 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
الان پیشنهادت بمن چیه چیکار کنم چجوری برخورد کنم چی بگم چی نگم...اینجوری رفتار کردنی حس سرشکستی میکن ...

بزار خستگیش رفع شد بری تو بغلش آروم بگی من ازت ناراحت شدم به خاطر این حرفت کارتونم اشتباه بود از راه رسیده بود سوال پیشچش کردی 

گاهی اوقات باید فرماندهی رو بدی به همسرت تا زندگی خوب پیش بره 

من ادمی نیستم ک فرمانروایی کنم منظورم اینه ک میگی دختر عمت این کارو کرد اون کارو کرد مثلا چجوری حرف میزد چ سیاستی ب خرج میداد تو میدونی اگه بهم بگو

نه گلم فکرای بد نکن. لاس چیه. درسته برخوردش سرد و بد بوده. ولی باید باهاش صحبت کنی.  شوهر منم خ ...

فکرایه بد باعثش رفتار اونه ک در ادم ظاهر میشه درنهایت میگن زن فلانه بهمانه نمیگن مرد چیکارش کرده ک شده این