شوهرم دیروز ظهر گف ک میره کوه اولش میگفتم نه نمیری و از این حرفا خلاصه بعد کلی بحث و دعوا و اینجورچیزا دیگه هیچی نگفتم و رف و قرار بود شبو بمونه صب بره کوه و تا ظهر بیاد ولی ساعت۸اومدشب ناراحت بودم و اومد خونه پانشدم سلام اینا بدم دیدم رف اونور خوابید گفتم الان چرا میای گف سلام دادنته گفتم الان چرا میای گف طول کشید دیگه گفتم قشنگ گشتی دلی از عزا دراوردی گف تورم میبرم مسافرت و ازاین حرفا گفتم چ ربطی داره توبمن میگفتی ظهر میای شب اومدی برگشت گف به تو ربطی نداره خوب کاری کردم انگار با تیر زد درست وسط قلبم
عزیزم حالا بالاخره گروهی رفتن یکم طول کشیده میدونی مردا هم نیاز به تفریح تنهایی دارن باید درکشون کنی ...
اخه من چشم انتظارش بودم میخواستم از در بیاد سمتم و بگه اینجوری شد دیر کردم اونجوری شد ولی بخاطر سلام ندادنم رف اونور و بمن اونجوری گف خاک تو سر من ک صب تا شب منتظرش بودمو ندونس کاش میرفتم با این و اون لاس میزدم
با مردا باید با زبون محبت صحبت کنی به خدا دختر عمم با پسر عمم ازدواج کردن بعد پسر عمم خیلی بد اخلاق بود و اگر دختر عمم چادر نمیپوشید دیگه دعوا بود خیلی بد اخلاق بود روز عقدش دختره رو مجبور کرد چادر عقد تا روی صورتش بکشه الان دو سال میگذره دختره خیلی با محبت بود و مهربون اینقدر پسر عمم خوب شده دختره چادر نمیپوشع عکساش میذاره اینستا البته پیجش قفله بگو بخند میکنه با بقیه پسرای فامیل و همسرش واقعا خیلی گیر نمیده جلوی جمع هم صداش میکنه خانومم اصلا خیلی خوب شده و بر عکس همسر خودم از اول اینجوری بود خیلی مهربون و عالی از وقتی همش بهش گیر میدم داره خیلی بد اخلاق میشه منم فهمیدم سریع جلوگیری کردم الان خیلی گیر نمیدم و زندگی رو برای خودم تلخ نمیکنم 😁👍👍
تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمیگیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
اخه من چشم انتظارش بودم میخواستم از در بیاد سمتم و بگه اینجوری شد دیر کردم اونجوری شد ولی بخاطر سلام ...
نه گلم فکرای بد نکن. لاس چیه. درسته برخوردش سرد و بد بوده. ولی باید باهاش صحبت کنی. شوهر منم خیلی وقتا بد برخورد میکنه وقتی باهاش صحبت میکنم و اظهار میکنم که چقدر ناراحت شدم یا سرش داد میزنم البته گاهی😐 یکم بهتر میشه.البته سعی کن داد و بیداد نکنی مث من
تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس
خیلی ناراحتم کرد با حرفش جوری گف به تو ربطی نداره خوب کردم
خب یا تو هم برا خودت یه تفریح داشته باش وقتی شوهرت نیست یا با بداخلاقی حرف نزن قشنگ بشین کنارش با آرامش بهش بگو وقتی نیستی دلم خیلی تنگ میشه تنهایی دوست دارم با هم وقت بگذرونیم