2777
2789
عنوان

راضي كردن برادرم

190 بازدید | 9 پست

داداشم متولد ٧٠ هست مهندسه و تازه رفته سركار جديدش حقوقا ٧ هست فعلا

ماشين پارس داره

و يه زمين داره حدود ٨٠٠ قيمتشه

عروسي هم براش در خد جشن كوچيك ميتونيم بگيريم

هر زمان اوكي بده پدر و مادرم براش خونه ميخرن

اما هركاري ميكنيم ميگه زن نميخوام و اصلا با كسي دوست نبوده

اما ميدونيم دلش زن ميخواد اما ميگه حقوقم كمه و موقعيتم بده شرايطشو ندارم

الان دختر خانمي از دوستاي خواهرمو ما زير نظر داريم كه متولد ٧٤ هست و معلمه

چطور راضيش كنيم بره ببينه دخترو

داداشم خودش دختري رو نميخواد ما بايد پيدا كنيم براش

🐣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبین منم یه جنین با نقص لوله عصبی سقط کردم میخواستم بدونم شما باردار شدین بچه بعدیتون سا ...

سلام عزيزم بله الان دو سالو ٢ ماهشه كاملا سالم و باهوش

اصلا نگران نباش من فقط باردار كه بودم الكي بهم استرس دادن

خودمم بخاطر خاطره بد سقط اولم خيلي بارداريم استرس داشتم كه همش الكي بود

زير نظر دكتر فوليك اسيد مصرف كن 

حواست باشه بيش از اندازه هم مصرف نكني كه بيش فعال نشه بچه

🐣
سلام عزيزم بله الان دو سالو ٢ ماهشه كاملا سالم و باهوش اصلا نگران نباش من فقط باردار كه بودم الكي ب ...

خدا حفظش کنه براتون عزیزم . منم بارداری اولم تقص لوله عصبی داشت سقط کردم اسیدفولیک اصلا مصرف نکرده بودم ولی این بارداری از سه ماه قبل اسید فولیک ۵ مصرف کردم دو قلو هم باردارم کلی استرس دارم شما چه مدت اسید فولیک مصرف کردین 

سلام عزيزم بله الان دو سالو ٢ ماهشه كاملا سالم و باهوش اصلا نگران نباش من فقط باردار كه بودم الكي ب ...

سلام دوست عزیز،من یکی از پست های شما رو در تاپیک های مربوط به مزون و پارچه دیدم،درخواست دوستی دادم اما گفتم شاید ندونسته درخواست رو قبول نکنید

عزیزم شما هنوز مزون رو دارید؟

میخواستم اگر ممکنه کمی منو راهنمایی کنید

در ضمن دیدم نگران برادرتون هستین😍

من نظرم اینه که بهشون پیشنهاد بدین اما تصمیم کا بخوان دختر رو ببینن یا نه رو بعده خودشون بذارید،طبیعیه نگران باشن اما اگر انشالله خودشون یه نفر به دلشون بشینه اون موقع ببین برای همین درآمد کوچولو هم چجور برنامه ریزی میکنن که به اون دختر زودتر برسن😁😍منم مثل شما یه برادر. دارم