2777
2789
عنوان

شوهر رقاص و بی آبرو 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3783 بازدید | 152 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته اینم بگم همشون همسن بودن. مثلا بعد اینکه پدر خودش رفت اینکارو کرد. جلو باباش روش نمیشد همچین ...

نه یکساله ازدواج کردم دادگاهی داریم برا طلاق

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

تایپک های قبل تو خوندم سفت و محکم بمون پای طلاق این مادر سیکیمی رو از زندگی ت بیرون کن تو لیاقتت یه مرد با شخصیت و با ابروعه فقط برنگرد پدرشو درآر مرتیکه صد پدر زن باز 

حیف تو نیست 

عیبی نداره شما هم مثل ما درگیر ابرو هستین و جواب دختر عمع تو بده بگو دیگه غریبه س برام یه اشتباهی بوده الان دارم جبران. ش می کنم و بهش بگو دیگه هیچی از اون برات نفرسته 

والا حق داری بعضیا که میگن مگه شوهر رقاص ایرادی داره چنین موردی ببینن میگن وا فلانی ادعای کربلا داره ببین فک و فامیلش چجوری هستن اصلا متوجه نیستن  یه آدم ممکنه مذهبی باشه ولی لزوما بچش  دامادش همسرش ..مذهبی نباشن یا ایراداتی داشته باشن  بعد همینو میکنن چماق برای کوبیدن  سر اون بنده ی خدا که بی تقصیره

واقعا چرا اینقدر با عجله عقد می‌کنید می‌ترسید که قحط الرجال بیاد نامزدی چه اشکالی داره که نامزد نمی‌مونید تو دوره نامزدی همدیگه رو بشناسید از این عقد کردن متنفرم همین مسائل پیش میاد

میدونستی انقدر جلفه چرا روز اول باهاش ازدواج کردی همیشه هم سطح خودتون ازدواج کنید که اذیت نشید دختردایی من یه دختر نماز خون بشدت اهل سنت بود یه شوهر گیرش اومد اینجوری اصلا نمیدونم چه جوری بهش بله داد یه کاری باهاش کرد شوهرش که بدبخت تیمارستان بستری شد بعد دنیا اومدن بچش الان یه ادم دو قطبی شده رسما میبینیش میفهمی مشکل داره زندگیش کلا پاشید مرده زن گرفت یدونه بچش معتاد شد 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
نه مهریمم حاضرم ببخشم پول دستی ام بدم

اگه واقعا نمی تونی تحمل کنی توافق کنید

اگه امید داری یا بعد از طلاق خیلی سختت میشه برید مشاوره

کلا به نظرم یه مشاوره برید بد نیست، اگه خواستی برگردی از خونه مادرشوهرت پاشید

I will always love you❤️💖💗