2777
2789

میشه ایا؟؟

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لیسانس عربی دارم الانم ثبت نام کردم دوره مربی گری پیش دبستانی بنظرتون چقدر بعد میتونم برم استخدام آموزش پرورش بشم اصلا چجوری برم

خرید خدمات چیه

نیروی شرکتی هستن که  اموزش پرورش میگیره  رسمی نیستن نه ماه سال حقوق دارن حقوقشونم اکثرا بعد چندماه پرداخت میشه  اگه نیروی رسمی جایگزینشون بشه ردشون میکنن یعنی تعهد شغلی نداره بهشون 

جاری من اول تو مهد کار میکرد بعد شد مربی پیش دبستانی بعد شد معلم کلاس اول.الانم چند ساله معاون هست سال دیگه بازنشسته میشه اونم با مدرک دیپلم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من لیسانس عربی دارم الانم ثبت نام کردم دوره مربی گری پیش دبستانی بنظرتون چقدر بعد میتونم برم استخدام ...

برو اموزش پرورش منطقه اتون ببین نیروی خرید خدمات میگیرن یانه الکی نرو دوره مربی گری 

جاری من اول تو مهد کار میکرد بعد شد مربی پیش دبستانی بعد شد معلم کلاس اول.الانم چند ساله معاون هست س ...

توروخدا جدی میگی لیسانسم داشت رسمی شد؟؟

برو اموزش پرورش منطقه اتون ببین نیروی خرید خدمات میگیرن یانه الکی نرو دوره مربی گری 

فعلا که نمیگیره مدرک و بگیرم برم پیش دبستانی خصوصی اونجا شاید نیرو بگیرن