2777
2789

پسرداییم از ارومیه برمیگشت شهر خودمون ک  خیلی دوره 

دیشب داییه پسرداییم با یه تماسی که باهاش گرفته شده  رفته داییم و زنداییمو برداشته رفتن ارومیه خیلی سراسیمه اینو زندایی دیگم که تو یه ساختنونن گفت حتی گوشیاشونم نبردن) از دیشب دوتا خونواده ما و زنداییم هرچی تماس میگیریم هیچکی جواب نمیده چند دیقه پیش برادر زنداییم همونی ک باهاشون رفته بود زنگ زده اولش گفته بیمارستانم با گریه بعد گفته  برید خونه داییو جمع و جور  کنین ما امشب حرکت میکنیم فقطم  20 ثانیه حرف زده  🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺این تمیز کردن خونه مارو خیلی ترسوند 

هر چقد تماس میگیریم گوشیش در دسترس نیست فقط خودش زنگ میزنه انگار بیمارستان انتن نمیده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه پسردایی تصادف کرده چیزیش شده؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

واااا عجب آدمایی پیدا میشن.خوب یخ خبر بدن اونجوری که نمیشه..یعنی چی برین خونه رو جمع و جور کنین خدایی نکرده مگه فوت شدن؟؟خبر فوت رو هم اینجوری به آدم نمیدن😐😐😐

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

نکنه پسردایی تصادف کرده چیزیش شده؟

دقیقا ما داریم به همین فکر میکنیم 😭😭😭

ولی نه به تصادف میگن دوستای پسره با داییش تماس گرفتن اگه تصادف میکرد تو جاده بود نمیشد که دوستاش زودتر بفهمن فکر میکنیم همونجا چیزی شده 

واااا عجب آدمایی پیدا میشن.خوب یخ خبر بدن اونجوری که نمیشه..یعنی چی برین خونه رو جمع و جور کنین خدای ...

خب خونه ای ک دو روز قبلش مادر پدرش توش بودن چه بهم ریختگی میتونه داشته باشه ک بگه برین جمع و جور کنین 

این یعنی غریبه قراره بیاد حالا واس چی ما نمیدونیم

هرچی شده باید میگفت ن ک غیر مستقیم بگه اخه 

داریم سکته میکنیم دایی و زنداییم ک گوشی نبردن گوشی مسرشونم خاموشه داییشم در دسترس نیست ک جوابی بده 

لطف هراتفاقی افتاده  خبری شد  منو هم درجریان بزار ممنون میشم منم فکرم درگیر تاپیکت شد

عزیزم هم خونهاشو از اینستا پیدا کردن داییم اینا 

نمیگن چه اتفاقی افتاده ولی میگن حالش خوبه یکیشون ویس داد قسم خورده ک نمرده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️