2777
2789

من چند ماهی هست که بشدت به این قانون اعتقاد دارم و نتیجشم خیلی دیدم قبلا یه دفتر داشتم که توش کلی متن غمگین و منفی نوشته بودم امروز پیداش کردم خوندمشون و دیدم خیلی هاشو جذب کردم تو زندگیم متاسفانه🙃همشون رو پاره کردم ریختم دور ...نظر شما چیه؟

"مِثل پَروانه ها رَقصنده و رَها باش!🦋🌾"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت این قانون چجوریه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃

من وقتی که ناراحتم یه دفتر مینویسم هر چی تو ذهنمه خالی میکنم بعد پارش میکنم میندازم دور یا میسوزونمش

اینجوری حس بدم دفع میشه

بعد شکر گزاری و جملات مثبت مینویسم

الهی دلتون برای هر چیز قشنگی که میتپه، خداوند همونو به دلتون بده✨

بله من اعتقاد دارم . کلا وقتی چیزیوزیاد تکرار کنی و بهش فکر کنی جذبش میکنی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

آفرین .....من هم نوجوون بودم بدون اینکه بدونم چه اثرات بدی داره هر متنی می دیدم داخل دفتر خاطرم می نوشتم....الان فقط چیزای +را می نویسم.....نوشتن شکرگزاری خدا ...هم خی لی مجربه ....عالی هست

من چیزای مثبت زیاد نوشتم ولی جذب نکردم

باید مدام تکرارشون کنی با خودت نه اینکه فقط بنویسی و بیخیال شی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اونوقت این قانون چجوریه؟

عزیزم خیلی طولانیه تو گوگل و اینستا بزن کلی مطلب راجبش هست خلاصش میشه این که هرچیو باور کنیم جذبش میکنیم و بهش می‌رسیم حالا اگه بنویسیم هم فرکانس بیشتری می‌فرستیم...

"مِثل پَروانه ها رَقصنده و رَها باش!🦋🌾"