2777
2789
عنوان

حقوق کارمند دادگستری چقدره؟حدودا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9114 بازدید | 57 پست
استارتر جان حقوق كجا خوندي شما؟ اسون بود؟

سلام عزیزم اره حقوق خوندم باید علاقه داشته باشی حجم کتاب ها و درساش زیاده باید حفظیاتت خوب باشه در کل اونقدرا سخت نیست قابل فهمه 

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان حقوق كجا خوندي شما؟ اسون بود؟

سلام

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
سلام عزیزم اره حقوق خوندم باید علاقه داشته باشی حجم کتاب ها و درساش زیاده باید حفظیاتت خوب باشه در ک ...

حفظياتم خوبه 

درساتون عربي داره من عربيم خوب نيست سخته اين عربياش؟

دانشگاه دولتي ازاد پيام نور كدومش بودي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
حفظياتم خوبه  درساتون عربي داره من عربيم خوب نيست سخته اين عربياش؟ دانشگاه دولتي ازاد پيام نو ...

نه فقط متون فقه عربیه که خیلی راحته متنش با ترجمه اش همراهه

من سراسری بودم

۴ تومن بوده آوردن روی فیش. حجم کاری متوسطه همسر من بعضی روزها میگه دو سه تا ارباب رجوع بیشتر نداشته

جدی عزیزم؟خداروشکر،خدا کنه همین باشه برای منم،هم حقوقش هم حجم کاریش

ایشالا. هر چی شهر پرجمعیت تر باشه حجم کار کارمند بیشترهدر کل خوبه. ما راضی هستیم خدا رو شکر. موفق باشید سوالی داشتید بگید

ایشالا. هر چی شهر پرجمعیت تر باشه حجم کار کارمند بیشترهدر کل خوبه. ما راضی هستیم خدا رو شکر. موفق با ...

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنی

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

عزیزم سلام شما الان سرکار میری

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...