سلام دوستان من ازمون استخدامی قبول شدم مصاحبه دادم و منتظر نتایج هستم،این خیلی ذهنمو درگیر کرده که از طرفی میگن خیلی حجم کاریش بالاست و از طرفی حقوقش کمه حدودا پنج و هشتصد اینا،درسته؟خیلی کمه که😥
كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایشالا. هر چی شهر پرجمعیت تر باشه حجم کار کارمند بیشترهدر کل خوبه. ما راضی هستیم خدا رو شکر. موفق با ...
سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنی
ز جمع آشنایان میگریزم،به کنجی میخزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود میدهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
جدی عزیزم؟خداروشکر،خدا کنه همین باشه برای منم،هم حقوقش هم حجم کاریش
عزیزم سلام شما الان سرکار میری
ز جمع آشنایان میگریزم،به کنجی میخزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود میدهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...