2777
2789
عنوان

حقوق کارمند دادگستری چقدره؟حدودا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9114 بازدید | 57 پست
اسی چیشد مصاحبه منم بهم پیام دادن تازه برم برا ارائه مدارک همون روز ک مدارکو بردی مصاحبه کردن؟؟؟؟

نه گلم مدارکت رو تحویل میگیرن بعد خبر میدن بهت برای مصاحبه،شما برای چه شهری هستید؟تو گروه کشوری عضو شو تا در جریان همه چیز باشی

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم مدارکت رو تحویل میگیرن بعد خبر میدن بهت برای مصاحبه،شما برای چه شهری هستید؟تو گروه کشوری عضو ...

دوماهه مدارک تحویل دادیم هیچ خبری نیست حتی نمیدونم به کجاباید زنگ بزنم

👈حال دلم خوب نیست برام دعاکنین👉

سلام ببخشید کسایی که دادگستری کار میکنند کاشت ناخن رو براشون مشکل ساز میکنن!؟

من کاشت ناخن دارم ولی درحدیه که بی رنگه و ناخنای خودم مشخصه رنگی نیست تازه جذب شدم خواستم ببینم جدی میگیرن یا بعدش کاری ندارن!؟

واقعا جدی میگید؟خدا از دهنت بشنوه عزیزم،والله دو دستی چسبیدم بهش خدا کنه قبول بشم مصاحبه رو 😥، توکل ...

بابا زن پسر عموم استخدام دادگستری تازه قبول شده حقوقش طبق قانون کار ۸تومنه ولی بن هم بهش میدن اونم پارسال ۴ تومان بود پس ببین ۱۲تومنه این خانم احتمالا قراردادی 

همسر من ۱۴ ساله کارنند دادگاهه،با ازمون جذب شد،حقوقش با ارشد و رئیس دفتر بودن،و دو تا بچه،۱۹تومنه و یک قرونم اضافه کاری یا مزایا ندارن به هیچ وجه،کارشم شدیدا سنگینه میگه حتی یه لحظه نشده بیکار باشیم تو اتاقمون،شما اگر علاقه و روحیشو داری برو،من اصلا نمیتونم

سلام استارتر جان بالاخره شما قبول شدی؟

میون یه دشت لخت زیر خورشید کویر//مونده یک مرداب پیر توی دست خاک اسیر//منم اون مرداب پیر از همه دنیا جدام//داغ خورشید به تنم زنجیر زمین به پام//🍂🍂🍂