سلام دوستان من ازمون استخدامی قبول شدم مصاحبه دادم و منتظر نتایج هستم،این خیلی ذهنمو درگیر کرده که از طرفی میگن خیلی حجم کاریش بالاست و از طرفی حقوقش کمه حدودا پنج و هشتصد اینا،درسته؟خیلی کمه که😥
كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی مطالب جسته و گریخته از توی نت خوندم و کتاب ایین دادرسی مدنی و حقوق مدنی رو خوندم اونم به صورت طوطی وار،وقت هم یک.ماه تقریبا وقت گذاشتم،البته بچه داشتم و به سختی میخوندم
[QUOTE=248137846]والله واسه ما که فعلا کم شده دیگه خودتون انشاالله میایین میبینین[/QUOTE
عزیزم ببخشید یک سوال داشتم خیلی ممنون میشم جواب بدید،الان چهارتومن معیشتی خارج از فیش به شما میدن درسته؟جدا از پنج و ششصدی که میگیرید میشه بفرمایید خارج از فیش حقوقی چقدر میدن بهتون؟
اونو میدن ولی ممکنه یه ماه بدن دیگه ندن چون وقتی چیزی به حکم اضافه نشده مجبور نیسن اونو همیشه بدن فع ...
عزیزم ببخشید یک سوال داشتم خیلی ممنون میشم جواب بدید،الان چهارتومن معیشتی خارج از فیش به شما میدن درسته؟جدا از پنج و ششصدی که میگیرید میشه بفرمایید خارج از فیش حقوقی چقدر میدن بهتون؟
کلا کارت یا منشی میشه یا متصدی هر دو یکی از نظر حجم کار زیادن
اگر توی تاپیک نمیخواید در مورد حقوقتون بگید من درخواست دوستی دادم خدمتتون ممنون میشم قبول کنید،هرچند اینجا کسی که کسی رو نمیشناسه ولی بازم اکثر آدم ها دوست ندارن حقیقت حقوقشون رو به کسی بگن،اما قضیه من فرق داره چون خودم دارم وارد این کار میشم خیلی دوست دارم اطلاعات درستی داشته باشم یک دنیا ممنونم
من حقوق خوندم عزیزم،لیسانس،ادامه بده توکل به خدا کن
عزیزم بهت تبریک میگم من هم متصدی قبول شدم و منتظر گزینش هستم ، مطمئن باش حقوقش دورقمیه ، اون خانوم که میگن زیر شش تومان میگیرن احتمالا قراردادی یا شورا هستن ، سختی کار همه جا هست توکل کن به خدا مطمئن باش دادگستری خیلی خوبه
عزیزم بهت تبریک میگم من هم متصدی قبول شدم و منتظر گزینش هستم ، مطمئن باش حقوقش دورقمیه ، اون خانوم ک ...
ممنون عزیزم منم به شما تبریک میگم واقعا خدا از زبونت بشنوه خواهر که حقوقش دو رقمی باشه منم فعلا مثل شما در انتظار گزینشم انشالله تحقیقات و گزینش هم به خیر و خوشی رد بشه و بریم سر کار و حقوق خوبی هم بدن انشالله،من شنیدم حدودا هفت تا هشت تومنه حقوقش