2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم که...

314 بازدید | 33 پست

خودش خوشگله.آرایشم میکنه و خیلی هم  ناز داره

بعد یه رفتارهایی داره که پسرارو جذب کنه.(جلب توجه)

با یه عالمه پسر هم چت میکنه 

وقتی هم بهش پیشنهاد ازدواج میدن قبول نمیکنه.حتی اگه تمام ملاک های شوهر آیندش رو داشته باشه.

به همچین آدمی چی میگن 

دوستی با این آدم مشکل نداره؟🤔

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ رفتارایی بگو ماام یاد بگیریم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
میترسم راضی نباشه

بزار بابا ما همه محرمیم بعد پاک کن

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بشین درستو بخون چهار تا دوست درست و حسابی دور خودت جمع کن

کسی که با یه عالمه پسر چت کنه به درد دوستی نمیخوره

برو یه دانشگاه درست درمون، با آدمایی دوست شو که چیزی بهت اضافه کنن