2777
2789

دخترم ۴ سالشه

یبار سه روز پیش دم صبح ساعتای ۹ اینا توی جاش جیش کرد بیدار شد گفت مامان شلوارم خیسه.

یبارم الان باز بیدار شد گفت جیش کردم بازم ساعت ۹ و نیم اینا

تا حالا سابقه نداشته بود .یعنی داره شب ادراری میگیره؟ از همون اول که از پوشک گرفته بودمش اصلا تو جاش جیش نمیکرد.

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه بودم چند بار خواب دیدم دارم جیش میکنم و جامو خیس کردم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

عزیزم اگه تکرار بشه آره ،ولی سعی کن از یه ساعتی به بعد بهش آب هم ندی ..مایعات کم کن درست میشه ،بعدشم سعی کن بیدارش کنی ببری توالت ،نزدیکای صبح ببر توالت ،آخر شبم ببر

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

شاید مایعات زیاد میخوره یا سردش میشه الانکه هوا خوب شده خونه ها با کولر خیلی سرد میشن الانکه میگی ۹ و نیم جیش کرد از امشب آخر شب ببرش دسشویی ۶ صبح هم بیدارش کن ببرش حواست باشه سردشم نشه

شاید کمرش ضربه خورده یا از چیزی ترسیده

ترسیده که نه ،  ولی وابستگی شدید داره و همون ترس جدایی از من 

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون