2777
2789
عنوان

توروخدا هر کی میدونه بهم بگه 13صفر باید ی لباس بخریم تا تی نی دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 171 پست
جا کلیدی بخر عزیزم، یه چیزی که کاربردی باشه، منم آویز ماشی بگیرم، نظرته؟ 

عزیزم😘😘اره جا کلیدی میگیرم بهتره

میشه برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم...مریم ۶۱ تعلیق شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ب نیت دوقلو باردار شدن مثلا دوجفت جوراب بگیرم ،بازم براورده میشه؟

نمیدونم عزیزم من به نیت دوقلو گرفتم ولی دوقلو نشده ولی خواهرم همزمان با من باردار شد و هر دو تو یک روز زایمان کردیم . بچه هامون خیلی شبیه همن احساس میکنم یه جورایی حاجتم گرفتم....

شمام نیت کن بخر.

راستی یه خانم اینجا گفت وضو گرفتم رو به قبله نشستم با گریه دعای مشلول خوندم با معنی بعد آخرش دعا کردم خدا دوقلو بده میگه ۹ماه بعد دوقلو هام بدنیا اومدن

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
چندم میشه دقیق

فکر کنم ۱۹شهریور

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
نمیدونم عزیزم من به نیت دوقلو گرفتم ولی دوقلو نشده ولی خواهرم همزمان با من باردار شد و هر دو تو یک ر ...

عزیزدلم

برای دختر مجرد میشه همزمان مثلا کله قند برای ازدواجش و جوراب نوزادی برای بچه دار شدنش بگیره؟؟

کاربری مشترک
فکر کنم ۱۹شهریور

عزیزم میتونی گیله گل صدا بزنی

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه