2777
2789

خیلی دوستش دارم

اون بهم مجازی پیشنهاد داد، بعدش دوستش که قبلا مجازی پیشنهاد داد، بهش پا ندادم عکس های حین آشناییمون بهش فرستاد و ضایعم کرد. چن تا از دوستاش هم قبلا سنم و رشته ام پرسیدن جواب دادم. باهام بحث کرد که جواب هر پسری میدی، چرا عکست به کسی که نمی شناسی دادی. در حالیکه فقط به یکی دو نفر عکس دادم و روز بعدش بلاک کردم. 2، 3 نفر هم کوتاه جوابشون دادم ولی رفت. توبه کردم کلا پسرا پیام دادن، جوابشون ندم.😶‍ 

بعدش حضوری منو دید که خیلی خوشگلی. بیا آشنا شیم، با ماشینم ببرمت بیرون و همو بغل کنیم. منم گفتم نه رسمی نیستیم که. خانواده مون قبول ندارن. گفت اینطوری حس پوچی میده. تا 10 سال که درسام تموم شه نمیتونم منتظر بمونم. چن اکس داشتم و بوس و بغل و ماشین گردی. منم گفتم اگه رو حرفتی، حرف نزنیم. چت و فالووینگ اینستاش رد کردم. چن روز بعدش دلم براش تنگ شد، هر چن بار بهش پیام میدادم سرد جواب میداد، منم غر میزدم که بهم توجه نمی کنی آخرش گفتم مرد زندگی نیستی پس شماره ام پاک کن. بعد دلم نیومد و کلی محبت کردم. میگه بهم بی احترامی میکنی. غرورم رو خرد کردی. عذر خواستم ولی قبول نکرد. البته دلسوز هس ولی یکم حساسه.👀

خیلی تو دلم مونده که بهش پیام بدم، باورم نمیشه هنوز.🥲

بیخیالش شو

فقط همینو میتونم بگم

تنها کاری که بعد تموم شدن یه رابطه باید انجام بدین حفظ کردن عزت نفسه

بری پیام بدی که چی بشه

وقتی به خاطر خوشگلی جذبت شده 

به خاطر یدونه خوشگلتر ترکت می‌کنه

پس غرورتو نشکن

بیخیالش شوفقط همینو میتونم بگمتنها کاری که بعد تموم شدن یه رابطه باید انجام بدین حفظ کردن عزت نفسهبر ...

فکر میکنم همین غر زدن هام باعث شده سرد شه

چون قبلش حواسش بهم بود 

البته آخرش عذرخواستم ولی انگار نه انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این آغا همون اول منظورشو گفته 

بیا با ماشین ببرمت بیرون بغلت کنم

یعنی من به خاطر نیازم میخوامت

و اگه این کارو نکنی حس پوچی میده بهم

وجود خودت اصلا مهم نیس این وسط که با بغل نکردنت حس پوچی میکنه

فکر میکنم همین غر زدن هام باعث شده سرد شهچون قبلش حواسش بهم بود البته آخرش عذرخواستم ولی انگار نه ان ...

تموم شدی براش

وقتتو برا آیندت بزار

دیده آبی ازت گرم نمیشه ولت کرده

تموم شدی براشوقتتو برا آیندت بزاردیده آبی ازت گرم نمیشه ولت کرده

میدونی بعد اینکه درخواست بغلش رو رد کردم همچنان حواسش رو من بود ولی یکم سرد بود

منم غر زدم که چرا توجه نمی کنی، من اینطور مرد نمیخوام. اینم سرد شد عذر خواستم ولی انگار نه انگار.

میدونی بعد اینکه درخواست بغلش رو رد کردم همچنان حواسش رو من بود ولی یکم سرد بودمنم غر زدم که چرا توج ...

اتفاقا خوب کردی که درخواست بغلشو قبول نکردی

سردی بعد اونم به خاطر این بود یه بهانه پیدا کنه دمشو بزار رو کولش بره

ببین حرف آخرم

پسری که واقعاااا بخوادت زمینو با زمان یکی می‌کنه که بهت برسه حتی اگه خودت نخوایش

فکر میکنم همین غر زدن هام باعث شده سرد شهچون قبلش حواسش بهم بود البته آخرش عذرخواستم ولی انگار نه ان ...

غر زدنات باعثش نبود

۴ تا عکس دادی ب بقیه فک کرد چ خبره

ب در خواستش جواب رد دادی اینطوری برخورد میکنه

بهش اجازه میدادی کارشو پیش ببره ۱ سال دیگ تو هم میشدی اکسش هیچ وقت تا ۱۰ سال نمیموند باهات