2777
2789
عنوان

توروخدا هر کی میدونه بهم بگه 13صفر باید ی لباس بخریم تا تی نی دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 171 پست
والا یه خانومی چند وقت پیش تاپیک زد اگه به نیت خریدن چیزی بری و یه وسیله مربوط به اون چیز بخری ارزوت ...

میدونم باور نمی‌کنید چون خودمون هم باورمون نمیشه ولی ما هممون حاجت روا شدیم 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون تاپیک گفته بود جوراب بچگانه

عزیزم مهم نیست که مهم نیت من جوراب خریدم  

شما پستونک. شیشه شیر.لباس بخر

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
اما ماه صفر نحس ترین ماه ساله چرا اینو گفته من نمیدونم🤦🏻‍♀️

عزیزم دقیقا منظور ما همینه 

ماه صفر نحس روز ۱۳ هم نحس 

ما دقیقا برعکس و خوش یمن میکنیم

واقعا هم برآورده میشه 

شماهم امتحان کنید

خدایا منو گاو کن😐😂این کارا چیه اخع😭😂

تو فامیلای ما بالای ۵۰ نفر حاجت گرفتن 

میدونم باور کردنی نیست

دوستان  گفتن این قانون جذب

نه والا

عزیزم اگه میخای ب جایی یا چیزی برسی روز13صفر ی چیزی بگیر که ربط داشته باش ب اون چیزی ک میخای

مثلن دوس داری دکتر بشی ی روپوش سفید میخری میگه ان شاءالله تا سال آینده دکتر شده باشم

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه
میدونم باور نمی‌کنید چون خودمون هم باورمون نمیشه ولی ما هممون حاجت روا شدیم 

ننوشتم باورم نشده ولی تاییدم نکردم وقتی اثرشو ندیدم ولی امتحانش میکنم خدارو چه دیدی شاید اثر کرد

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
ننوشتم باورم نشده ولی تاییدم نکردم وقتی اثرشو ندیدم ولی امتحانش میکنم خدارو چه دیدی شاید اثر کرد

منم خیلی عمه هام مسخره میکردم 

الآن همش میگن بگیریم یه فصل کتک بزنیم حالا که حاجت گرفتی😁

ان شاالله حاجت روایی همتون ببینم

دوستان من نزدیک ۱۳صفر بازم تاپیک میزنم همه ببینن

منم خیلی عمه هام مسخره میکردم  الآن همش میگن بگیریم یه فصل کتک بزنیم حالا که حاجت گرفتی😁 ان ...

ممنونم عزیزم واسه خرید زمین چی بخرم؟؟؟ 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
ممنونم عزیزم واسه خرید زمین چی بخرم؟؟؟ 

هر چیزی دوست داری بخر 

مثلا خونه سازی آجر یا ...

ماجراش رو تو این تاپیک می‌تونید بخونید ببینین میاد یا نه😑

عزیزم میتونی برام گیله گل صدا بزنی

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه
دوستان من نزدیک ۱۳صفر بازم تاپیک میزنم همه ببینن

صدام بزن عزیزم