2777
2789
عنوان

بدون خدافزی از همه جا بلاک شدم + شات چتم با خواهرش 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9352 بازدید | 149 پست
خوب راست میگه این باید بره بچسبه به درس و ایندش اخه پسر هفده ساله چی ازش درمیاد؟دوست پسر ؟شوهر ؟عاشق ...

عزیزم ما دو سال باهم موندیم الان باید یادش بیاد وقتش نیست ؟ حتی با منم خدافزی نکرده همینجوری از همه جا بلاکم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بچه سن هستش.طرز تایپش مشخصه اختیارخودش واحساسات وعواطفشم نداره.و اینکه ۱۸سال واقعا سن اینکارا و ...

اینا صحبت های خواهرشه خودش حرفی نزده باهام 

خیر سرش ۲۶ سالشه دیگه 💔🚶🏻‍♀️

عزیزم ما دو سال باهم موندیم الان باید یادش بیاد وقتش نیست ؟ حتی با منم خدافزی نکرده همینجوری از همه ...

از بچه جز رفتار بچه گانه انتظار دیگه ای نداشته باش اشتباه از خودت بوده 

پسرا سن عقلیشون از شناسنامه شون خیلی کمتره 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
اینا صحبت های خواهرشه خودش حرفی نزده باهام  خیر سرش ۲۶ سالشه دیگه 💔🚶🏻‍♀️

مگه اون متن بلنده برای اون اقا پسر نیست؟مگه نمیگی ۱۸ سالشه؟خواهرشو بیخیال.۱۸سال تازه بادتو کله ش افتاده هنوز تا پارسال داشته تایم صبح وعصر میرفته کلاس.بیخیال دختر خوب بچسب به هدفات ورو اینوه ت تمرگز کن.به خواهر دختره ام بگو اشتباه کردم که فکر میکردم برادرت بهدبلوغ عقلی رسیده وبا یه خداحافظی جمعش کن.بالای ۲۵سال به یه رابطه جدی فکر کن خودتم سنی نداری.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
اره خواهرش گفت رفته مشاوره  ولی من نوع چتشو میشناسم بعدشم حرف تو دهنش نمیمونه  اگ می‌رفت ...

کلا بیخیالش 

عقل دختر همیشه از پسر همسنش ۲ تا ۵ سال بیشتره حالا تو که بزرگتر هم هستی بیشتر میشه 

بهش دل نبند ، خیلی خانمانه و در کمال غرور به خواستش احترام بزار و بلاکش کن 

شاید دو سال دیگه بعد کنکور بهم برگشتید شاید هم نه .

من یادمه زمانی که ۱۶ ، ۱۷ سالم بود چت روم ها و یاهو مسنجر خیلی بازارش داغ بود 

اینقدر با این و اون چت میکردم که خود طرف میگفت بیام خواستگاریت ولی من یجور میپیچوندم یا چت رو قطع می کردم و ...

میخوام بگم این سن و سال همینجوریه نمیتونی به یکی دل ببندی مخصوصا آدمهایی که آماده نیستن مثل من اون زمان یا رل تو

پس به چشم یه تجربه بهش نگاه کن و ادامه مسیر زندگیت رو بده

بحث دوست داشتنه من خیلی دوسش دارم 🥲 عاشق نشدی شما ؟ 

خیلی دوسش داری

چرا عاشق شدم  از تو بدتر کردم رفتم به داداشش گفتم  عاشق داداشت شدم 💔😥

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
مگه اون متن بلنده برای اون اقا پسر نیست؟مگه نمیگی ۱۸ سالشه؟خواهرشو بیخیال.۱۸سال تازه بادتو کله ش افت ...

اره اون بلنده برا خودشه ولی خودش ننوشته مطمئنم 

نوع چتش مثل خواهرشه و خواهرش هم فرستادش برام 

مشکلم این بود سردرگم بودم منتظرش بمونم یا بیخیالش شم 

اره اون بلنده برا خودشه ولی خودش ننوشته مطمئنم  نوع چتش مثل خواهرشه و خواهرش هم فرستادش برام&n ...

همین الان بذار کنار.۴سال دیگه بیای این روزو مرور کنی فقط مسخره ت میاد  بهت قول میدم.بشین الان برا اینده و زندگیت برنامه بریز کلا خطتم عوص کنه.بفهمن شخصیت مهمی نبودن.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀