الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چن سال دیگ میخندی ب این روزا بی تفاوت ول کن برع بچس طرف تو سنت ۱۸س بیشتر میفهمی حتی هم سنم ک باشین پسر خام ترع ببخشید دنبال هوا هوسه چمیدونه عشق چیه مسولیت چیه خیلی کم پیدا میشه بفهمن اونم پسری ک از بچگی کار کرده باشع و چن تا رابطه هم داشته باشه ک دیگ دنبال اینکه بره با این و اون چشش دنبال کسی باشه نباشه... خلاصه ک برگرد ب زندگی عادی خدا خودش ی صلاحی دیده این طور کردغ اصلا ن پ بده بهش ن پیگیرش باش ی مدت بگزرع خوب میشی
همه حرفات درس ولی حالا ی ماهم نیومد عقدت کنه مهم نیس ولی ب مادرت بگع و بعد چن ماه ک آشنا شدین ...
آره نمیشه منظورمنم همینه بیادخواستگاری حداقل زیرنظرخانواده هاباشه تازه اینوازمن پیرهن پاره بشنوتازمانی هم که عقدی طرف نمیتونی بشناسی وقتی عروسی کردآدم رفت زیریک سقف شیش ماه بعدازعروسی تازه به شناخت کامل طرف وخانوادش میرسی من یکی ازدوستام یک سال نشون بودیک سال عقدبازم نتونسته بودطرف باخانوادشوبشناسه کسی توآشنایی خودش نشون نمیده بالای ده نفردیدم اینجوربودن حتی توعقدهم طرف خودش نشون نمیده نمیشه روآشنایی حساب بازکردمگه که طرف خداپشونیش ماچ کرده باشه که یکی شیرپاک خورده وخوب گیرش بیاد
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..