2777
2789
عنوان

بدون خدافزی از همه جا بلاک شدم + شات چتم با خواهرش 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9352 بازدید | 149 پست
به  نظرم خواهرش اونو نوشته نه خودش حسم میگه البته

خودمم ۲ ساله باهاشم مطمئنم خواهرش نوشته 

و اینک ی سری جزئیات رو نگفتم من ..

که ی ذره منطقی تر بنظر میرسه 

ولی خب هنوزم منتظرشم :))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم ۲ ساله باهاشم مطمئنم خواهرش نوشته  و اینک ی سری جزئیات رو نگفتم من .. که ی ذره منطقی تر ...

اره عزیزم منم مطمنم کار خواهرشه

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
عزیزم ما دو سال باهم موندیم الان باید یادش بیاد وقتش نیست ؟ حتی با منم خدافزی نکرده همینجوری از همه ...

عزیزم ماسه سال و خورده ای بود😊الان یه سال و 6ماه میگذره د زیادی مهم نی داره از یادم می‌ره توهم تلاشت کن

نمیشه آخه  مگ میشه یهویی تموم شه 💔🚶🏻‍♀️

چن سال دیگ میخندی ب این روزا بی تفاوت ول کن برع بچس طرف تو سنت ۱۸س بیشتر میفهمی حتی هم سنم ک باشین پسر خام ترع ببخشید دنبال هوا هوسه چمیدونه عشق چیه مسولیت چیه خیلی کم پیدا میشه بفهمن اونم پسری ک از بچگی کار کرده باشع و چن تا رابطه هم داشته باشه ک دیگ دنبال اینکه بره با این و اون چشش دنبال کسی باشه نباشه... خلاصه ک برگرد ب زندگی عادی خدا خودش ی صلاحی دیده این طور کردغ اصلا ن پ بده بهش ن پیگیرش باش ی مدت بگزرع خوب میشی  

تاجایی که تونستم نظردوستان عزیزخوندم اول که اون دوست مسرمجازیت انقدرگذاشتی 

روزندگیت سواربشه که حتی ب ...

همه حرفات درس ولی حالا ی ماهم نیومد عقدت کنه مهم نیس ولی ب مادرت بگع و بعد چن ماه ک آشنا شدین بیاد تو ی. ماه کسیو نمیشه شناخت ک عزیز دلم

خب آخه ما این همه قول به هم دادیم  بعد یهویی خواهرش بیاد پیام بده بگه تمومه ؟  واقعا بای ...

گلم همین اتفاق برای منم افتاد💔😔

« خیلی سخته از دنیا فقط خودتو داشته باشی»○━─It's difficult all of things you have in your life just yourself──⇆💔🙃
 همه حرفات درس ولی حالا ی ماهم نیومد عقدت کنه مهم نیس ولی ب مادرت بگع و بعد چن ماه ک آشنا شدین ...

آره نمیشه منظورمنم همینه بیادخواستگاری حداقل زیرنظرخانواده هاباشه تازه اینوازمن پیرهن پاره بشنوتازمانی هم که عقدی طرف نمیتونی بشناسی وقتی عروسی کردآدم رفت زیریک سقف شیش ماه بعدازعروسی تازه به شناخت کامل طرف وخانوادش میرسی من یکی ازدوستام یک سال نشون بودیک سال عقدبازم نتونسته بودطرف باخانوادشوبشناسه کسی توآشنایی خودش نشون نمیده بالای ده نفردیدم اینجوربودن حتی توعقدهم طرف خودش نشون نمیده نمیشه روآشنایی حساب بازکردمگه که طرف خداپشونیش ماچ کرده باشه که یکی شیرپاک خورده وخوب گیرش بیاد

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
به این فکر کردی شاید خواهرش با گوشی اون بت پیام داده؟؟؟ عجیب نیست به محض اینکه پیام میری بش خواهرش ...

خواهرش از گوشی خودش پیام نداده و منم پیامی ندادم 

کلا با گوشی خود رلم ، با خواهرش صحبت کردم