2777
2789
عنوان

بدون خدافزی از همه جا بلاک شدم + شات چتم با خواهرش 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9352 بازدید | 149 پست

جدی نگیر ولش از خودتم کوچیک تر ه

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ جنس نری اینقد طولانی تایپ نمیکنه😂

کارخواهره اس ولی خب درست هم گفته بنظرم درس و اینا

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

به نظرم کار درستی کرده 

هردو سن بحرانی هستید و خیلی زود شروع کردید این چیزا رو که اشتباهه

شاید خانوادش پیر شدن و بردنش مشاوره و این حرف ها رو زده

در کل این هم نباشه کار درستی کرده 

عشق و عاشقی تو سن کم واقعا فاجعه باره 

آدم رو از درس و زندگی می اندازه

خوب راست میگه این باید بره بچسبه به درس و ایندش اخه پسر هفده ساله چی ازش درمیاد؟دوست پسر ؟شوهر ؟عاشق؟ چی؟؟؟؟؟؟؟این حتی یه دیپلم نداره پول یه شلوار رو باباش باید بهش بده که ...لخت نمونه سربازی نرفته شغل نداره بقیه براش تکلیف تعیین میکنن عاشق چی این شدی؟ده سال دیگه کار داره تا شاید به شخصیت مستقل مالی وعاطفی پیدا کنه شما تا اون موقع تکلیف زندگیت معلوم شده 

من نمیدونم با چه عقلی مهمترین تصمیمات زندگیتونو اینطوری میگیرین!!!

عین بچه های ده ساله حرف میزنی 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
خب آخه ما این همه قول به هم دادیم  بعد یهویی خواهرش بیاد پیام بده بگه تمومه ؟  واقعا بای ...

بیخیال راه بیا کشتی مارو 

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

چقدر بچه سن هستش.طرز تایپش مشخصه اختیارخودش واحساسات وعواطفشم نداره.و اینکه ۱۸سال واقعا سن اینکارا ورابطه ی جدی نیست.ولش کن.به قول خودش از اول مهر برید سر درس و مشق.۴سال دیگه به این چت میخندی

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
به نظرم کار درستی کرده  هردو سن بحرانی هستید و خیلی زود شروع کردید این چیزا رو که اشتباهه شای ...

اره خواهرش گفت رفته مشاوره 

ولی من نوع چتشو میشناسم بعدشم حرف تو دهنش نمیمونه 

اگ می‌رفت بهم می‌گفت 

اسی توروخدا اینا چیه گفتی یه مدل حمالیه خواهش تمنا کردی اگرم اومد تو دیگه نرو پس فردا حرفاتو همون خواهرش میزنه تو سرت