2777
2789

داستان اینجوریه که من ۲ سال و اندی با ی پسری تو رابطم 

چهارشنبه گوشیش خراب شد و با ی شماره و ی گوشی دیگه بهم پیام داد گفت این گوشی ساده س میتونیم کال بگیریم از وات و اینا خبری نیست تا من برم ی گوشی دیگه بگیرم 

منم قبول کردم 

بعد ی گوشی قدیمی داشت که سیم رو از توش در آورده بود ولی اینستا داشت 

تو اینستا بهم پیام داد گفت گوشیم درست شده من شنبه گوشیمو میگیرم 

کل خانواده پدریش تو ی ساختمونن 

گفت میرم طبقه بالا ی سر ب بابابزرگم بزنم 

یه ساعت بعد گفتم کجایی چون دیروقت بود 

جواب داد نمیتونم حرف بزنم الان 

حدودا ی نیم ساعت بعدش 

خواهرش پی داد 

فک کردم شوخیه

ولی ویس داد باورم شد 

گفت به داداشم پی نده دیگه ترو نمیخاد و برات ی متن نوشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارنترم دگر چیست

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

متن رو براتون میزارم 

اصلا به نوع چت پارتنرم نمیخوره ولی به ناچار قبول کردم 

حالا چند شب گذشته و خبری ازش نیست 

اینقدر گریه کردم یکی از دوستام رفت پیویش 

گفت چرا اینکارو کردی بیا منطقی حرف بزنید حداقل باهاش خدافزی کن

سین کرده و جواب نداده 

بعد ی ساعت خواهرش پیام داده پیگیر داداشم نباشید

همون رل و عشق و اینا دیگ 😑😂  شما چی میگید بهش

دوست پسر🫤

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
متن رو براتون میزارم  اصلا به نوع چت پارتنرم نمیخوره ولی به ناچار قبول کردم  حالا چند شب ...

بهتر که بره بااین خواهر فضولش😂😂

بعدشم ۱۸هم نشده،شخصیتش متزلزل

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه