2777
2789
عنوان

کسی بوده پسرش یا بچه های اطرافشو تو 7 یا 8 سالگی ختنه کرده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 16985 بازدید | 211 پست

[QUOTE=248090188]عقده چی نوشتین یعنی کی باید ختنه کرد[/QUOTE

• مرحله‌ی آلتی از ۳ تا ۵ سالگی رخ می‌دهد. بر این باوراند که مهمترین مرحله‌ی رشد روانی-جنسی است. در این مرحله پسران و دختران از تحریک اندام جنسی لذت می‌برند. و عقده‌های ادیپ و الکترا ایجاد می‌شوند.
      آنها برای اجتناب از تنبیه حس تمایل به والد جنس مخالف را رها می‌کنند و خصوصیات والد هم‌جنس را می‌پذیرند. در نتیجه فرا خود شکل می‌گیرد و کودک هر بار که از معیارها تخلف کند، احساس گناه می‌‌کند
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خجالتم داره یکم ولی دیگه باید بروز نده بعد هم بهش بگن چیز جدید مبارک چیز جدید مبارک 😂😂

⁦(^^)⁩.  ⁦(^^)⁩

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
😐

⁦O_o⁩

نه الان ۲۸سالشه دیگه ۵سالش بود ختنه شد من ۷سالم بود. یادمه چون واقعا بدترین روز عمرم بود انقد مظلوم ...

دقیقا چیزایی که میگی مثله اینه اینم لا به لای گریه هاش میگه میسوزه ولی موندیم چرا میسوزه آخه البته خیلی زخمه و نافرم شده واسه داداش شمام اینجوری شد

الان مامانش داره با باد به زن دولشو باد میزنه

شاید جیش کنه آروم شه

هلاک شد

داداشت یهویی جیش کرد

خود جاریت چند سالشه البته من شنیدم اونایی که ختنه محمدی هم هستن بازم واسه مسلمونی باید یه مقدار ببر ...

۳۴

نمیدونم والا 

دیدم خارجیا اصلا ختنه نمیکنن  تو فیلم دیدم خارجیا  رفته بودن ترکیه گفتن رسم ترکیا اینه که ...

alemin krali بود اسم فیلمه

الان پسرشو چرا ختنه نمیکنه

میترسن 

اولش بی مسیولیت کردن انروز فردا مردن 

الان هم خود بچه نمیاد از طرفی خودشون هم میترسن دلشو ندارن

شما دیدن خیلی سخت بوده یه ریز داره گریه میکنه معلوم نیست درد داره یا نه

آره بچه بودم پسرعموم رو تو ۷ یا ۸ سالگی ختنه کردن

روز اول فقط گریه می کرد

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
🤣🤣

اولین بار و اخرین باری بود که انقد مظلوم شده بود

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

میترسن  اولش بی مسیولیت کردن انروز فردا مردن  الان هم خود بچه نمیاد از طرفی خودشون هم می ...

آخی طفلک بچه چقدر اذیت شه

الان جلوش از ختنه میگن مثلا جلو شما یا بقیه که ختنه نیست خجالت نمیکشه بچه

دقیقا چیزایی که میگی مثله اینه اینم لا به لای گریه هاش میگه میسوزه ولی موندیم چرا میسوزه آخه البته خ ...

پسر خالم ۷سالش بود 

چون بزرگ شد بلاخره زخیمتره جوش خوردنش سختره خیلی اذیت شد 

بسکه ترسیده بود جیش نمی‌کرد باد کرده بود بعد کم کم جیش می‌کرد بهتر شد 

تاچند روز درد سوزش داره 

دامن یا شلوار گشاد بپوشه یه پماد خوب بخره براش از لحاظ تغذیه بهش برسه (کباب.جیگر.مغزیجات.اناناس و....)زودتر خوب بشه

آخی طفلک بچه چقدر اذیت شه الان جلوش از ختنه میگن مثلا جلو شما یا بقیه که ختنه نیست خجالت نمیکشه بچه

نه نمیفهمه که ختنه چیه ،یکبار بردنش سه ماه پیش تا دکتر خواسته بی حسیو بزنه بوه داد و بیداد کرده فرار کرده