2777
2789

از فردای بعد عروسیمون انگار طلسم شده بودم 

نه لباس خوب پوشیدم مثل تازه عروس ها 

نه غذاخوب میپختم تزئین که به کنار 

موهام همش پریشون و لباس زشت 

وای الان که بهش فکر میکنم میگم من مغزم کجا بوده باورم نمیشه 

کارهای خونه برام سخت بود از صب تا شب غر میزدم که من حوصله کار خونه ندارم غذا بزور میپختم 

اگه لیست هرید یروز دیر میشد ابروریزی میکردم

و از همه بدتر اینکه یه درد بی درمون منو گرفته بود از دو هفته قبل ازدواج تا یک ماه بعدش خونریزی داشتم که با قرص و هیچی درست نمیشد و عملا رابطه هم نبود 

کافی بود خانواده شوهرم کوچکترین تیکه ای بندازن اونجا لال میشدم ولی وقتی همسرم میومد صدتا فحش به خانوادش جلوی روش نثار میکردم 

(شوهرم و خانوادش هم خیلی عیب داشتن ولی من با بی سیاستی کلا سردش کردم )

آخه کی اول عروسی با لباس ننه دوز و موی پریشون و روی رنگ رفته میره جلو شوهرش!!!

اون هیچی یذره اشتباه میکرد جای زبون خوش صدتا فحش و دعوا میکردم 

بخدا یبار شوهرم گریه کرد که از زندگی باهات پشیمونم خستم کردی 😭

بچه ها الان برعکس شدیم من دنبال اونم و اون سرد شده 

چقد خراب کردی چی بگیم ما الان سعی کن خوب بشی به خودت برسی چند وقته ازدواج کردی

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی به موقعش خوبه شما سردش کردی دیگه سخته بیاد سمتت من نزدیک یکساله از ازدواجمون میگذره یکبار نشده شلخته باشم حتی تو مریضی هم هر روز حموم بودم و به خودم رسیدم در کل نظم چه اول زندگی چه وسطش چه آخرش مهمه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

چقد خراب کردی چی بگیم ما الان سعی کن خوب بشی به خودت برسی چند وقته ازدواج کردی

اخه روی شوهرمو خودم باز کردم تا هشت ماه اول فحشم میدادم سکوت میکرد بعدش عین خودم شد چه فاید حرمت هارو شکوندم 

هرچیزی به موقعش خوبه شما سردش کردی دیگه سخته بیاد سمتت من نزدیک یکساله از ازدواجمون میگذره یکبار نشد ...

اره واقعا 

باورت میشه انگار مغزمو ازم خارج کرده بودن باورم نمیشه رفتارهام زیادی تهاجمی و غیر طبیعی بوده اصن نمیدونم انگار افسردگی داشتم 

اره واقعا باورت میشه انگار مغزمو ازم خارج کرده بودن باورم نمیشه رفتارهام زیادی تهاجمی و غیر طبیعی بو ...

عجیبه چی بگم والا سعی خودتو بکن الکی الکی زندگیتو خراب نکن

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

اره واقعا باورت میشه انگار مغزمو ازم خارج کرده بودن باورم نمیشه رفتارهام زیادی تهاجمی و غیر طبیعی بو ...

اره مال افسردگیه 

منم یکی دو ماه افسرده شدم واقعا به خودم نمیرسیدم 

الان بهترم دیگه کنار اومدم با رابطه نداشتن 🫤😶