2777
2789
عنوان

کسی بوده پسرش یا بچه های اطرافشو تو 7 یا 8 سالگی ختنه کرده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 16999 بازدید | 211 پست
یعنی 17 سالش بود خجالت نمیکشید که داره ختنه میشه

نمیدونم ،جاریم میگفت داداششو عمل ختنه کردن خوابیده،اونم خود داداشش کفته من میخوام ختنه شم وگرنه بازم نمیبردن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسه نزدیکش شید اذیت شه  . الان واقعا ضربه روحی خورده و فک میکنه چه کار بدی کرده که اینطوری م ...

تازگی بود داداشتون ختنه شد

شما موقع ختنش چند سالتون بود

یادتون هست کی جیش کرد 

راحت بود 

خجالت می کشید کسی نگاش میکرد

چرا خجالت بکشه

چرا نکشه؟

تو نوجوانی خیلی بچه ها حساسن رو این ویزا 

حالا نمیدونم چرا برادر جاریم خودش داوطلبانه رفتش چون خودش ناراضی بود از وضعش

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
باورم نمیشه این همه حماقت  اونم تو این دورانی که همه سواد دارن  دلم برای این بچه ها سوخت ...

تو سن ۴تا ۶سالگی نباید ختنه کرد چون عقده ادیپ دارن بچه ها

😂پشمام

⁦(^^)⁩

حالا میگفت جاریم که برادرش محمدیه ،یعنی از بچگی ختنه شده به دنیا اومده ،اما بعد چند سال گفت که داداشمو عمل ختنه کردن ۱۷ یا ۱۸ سالش بود

عزیزم کلا ختنه نکنی بچه لفونت ادراری میگیره

تو خارجم حالا دیگه ختنه میکنن بیشتر بعد بعضیا تو ایران اعتقاد ندارن😐

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
⁦(^^)⁩ حالا میگفت جاریم که برادرش محمدیه ،یعنی از بچگی ختنه شده به دنیا اومده ،اما بعد چند سال گفت ...

خود جاریت چند سالشه

البته من شنیدم اونایی که ختنه محمدی هم هستن بازم واسه مسلمونی باید یه مقدار ببرن پوستشو

تازگی بود داداشتون ختنه شد شما موقع ختنش چند سالتون بود یادتون هست کی جیش کرد  راحت بود  ...

نه الان ۲۸سالشه دیگه ۵سالش بود ختنه شد

من ۷سالم بود. یادمه چون واقعا بدترین روز عمرم بود انقد مظلوم شده بود و گریه میکرد جیگرشم براش میسوخت .خیلی خجالت میکشید هیچکسو نمیذاشت نزدیکش شه فقط عمه کوچیکمو چون خیلی دوست داشت بهش میگفت بیا فوت کن میسوزه فقط تو بیا نه مامانم نه بابام نه بقیه اصلا کسیو نمیذاشت نزدیکش شه . خیلی جیششو نگه داشت فک کنم ۴یا۵ ساعت چون یادمه هنه میگفتن باید جیش کنه این میترسید

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

چرا خجالتم داره یکم ولی دیگه باید بروز نده بعد هم بهش بگن چیز جدید مبارک چیز جدید مبارک 😂😂

اگه نگه چیز قبلیم رو میخوام الان دارم واسه پسر خواهرشوهرم رو میبینم خیلی زخمه و یه جوری هست