2777
2789
عنوان

کسی بوده پسرش یا بچه های اطرافشو تو 7 یا 8 سالگی ختنه کرده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 16999 بازدید | 211 پست
دقیقا چیزایی که میگی مثله اینه اینم لا به لای گریه هاش میگه میسوزه ولی موندیم چرا میسوزه آخه البته خ ...

ببین زخم میسوزه دیگه بزرگم که هست بدتر هوام گرمه اینم بدتر . اره اخر همین عمم با کلی وعده و وعید برد جیش کنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

آره بچه بودم پسرعموم رو تو ۷ یا ۸ سالگی ختنه کردن روز اول فقط گریه می کرد

حالا اون قدیم بوده و بدون بی حسی اینا

ولی این کلی اولش به دورسرش آمپول بی حسی زد

همینجور لخت نشسته نمیزاره هم چیزی پاش کنیم میترسیم عفونت کنه آخه خیلی سرش زخمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خالم ۷سالش بود  چون بزرگ شد بلاخره زخیمتره جوش خوردنش سختره خیلی اذیت شد  بسکه ترسید ...

تازیگی بود پسر خالتون

آره عزیزم دقیقا اینم همینجوریه باد کرده چیزش من فکر میکردم از جای سوزن هاست

هیچی نمیزاره پاش کنیم میترسم عفونت کنه

پسرخالت خجالت هم میکشید کسی میدیددش

چون بی مسولیت ان اصل ا از زندگی فقط فکر امروزشونن ،مثلا اینکه تو آینده ممکنه فلان بشه نیستن ،فقط ب ...

بجز ختنه از طرز فکر جاریت خوشم اومد واقعا

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
بجز ختنه از طرز فکر جاریت خوشم اومد واقعا

واقعاذاز چیش خودشت اومد ⁦

من که خوشم نمیاد اصلا زندگی که نظم نداره برام جالب نیس

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ببین زخم میسوزه دیگه بزرگم که هست بدتر هوام گرمه اینم بدتر . اره اخر همین عمم با کلی وعده و وعید برد ...

اتفاقا اینم با من خیلی راحته 

حتی تو اتاق که ختنش کردن گفت فقط زن دایی بیاد مامانش دلشو نداشت بره تو

با من خیلی راحته

عمتون چند سالش بود خوبه تجربه داشته و الا دور از جون داداشت هلاک میشد این الان ببخشید چیزش باد کرده من فکر کردم جای سوزن هاست

دارم واسش باد میزنم چیزشو یه سطل هم آورم گفتم گذاشتم زیر چیزش شاید یهو جیش کرد

نه نمیفهمه که ختنه چیه ،یکبار بردنش سه ماه پیش تا دکتر خواسته بی حسیو بزنه بوه داد و بیداد کرده فرار ...

آخی پس این خیلی اذیت میشه واسه ختنش

شاید اینم مثله دایش ختنه محمدی هست

بچه هست پیش اومده که چیزشو ببینی چجوریه ختنه محمدی هست یا نه

اتفاقا اینم با من خیلی راحته  حتی تو اتاق که ختنش کردن گفت فقط زن دایی بیاد مامانش دلشو نداشت ...

عمم ۱۴سالش بود  

باد کرده چون جیششو نگه داشته باهاش حرف بزن بگو مثلا اگه جیش کنی فلان چیزو برات میخرم یه چیزی که خیلی دوست داره و ...

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عمم ۱۴سالش بود      باد کرده چون جیششو نگه داشته باهاش حرف بزن بگو مثلا اگه جیش کنی ...

اووو ه 14 سال خوبه خود عمت خجالت نمیکشیده که نگا اونجاش کنه چه برسه به فوت کردن و اینا

الان این با من خیلی راحته من وقتی با داییش ازدواج کردم 4 سالش بود و خودم حموم میبردمش ولی الان میبینم یه جوری میشم نمیدونم شاد چون خیلی بد فرم شده

واسه داداشتم اولش اینجوری بود