الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زنگ زدم به منشی دکتره میگه طبیعی هست ولی دو ساعت گریه میگه جیش که بکنه خوب میشه ولی هر چی ب ...
عزیزمممم میترسه جیش کنه تو خودش نگه داشته برای همین بدتر میسوزه
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
زنگ زدم به منشی دکتره میگه طبیعی هست ولی دو ساعت گریه میگه جیش که بکنه خوب میشه ولی هر چی ب ...
أخییی حیوونکی ،چرا باهاش اینکارو کردید تو این سن آخه
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
هستن دیگه حالا اگه بهت از زندگی و عاداتاشون بگم میگی اینا کین خود جاریم میگه ،ظهر ۱۲ بیدار م ...
چقو جالبن شاید ماهم بچه نداشتیم خیلی وقتا دیر میخوابیدیم اما الان هرجا باشیم یازده خونه ایم یا تو ماشینم تا بچمون بخوابه میزاریم توتختش خودمونم بیدار باشیم تو تاریکی تا بچه بیدار نشه خواب ظهرشم باید به موقع باشه
آره منشی دکتره گفت جیش کنه خوب میشه ولی هر کار میکنیم جیش نمیکنه آخه اگه خجالت میکشه چرا نمیزاره چی ...
میترسه نزدیکش شید اذیت شه . الان واقعا ضربه روحی خورده و فک میکنه چه کار بدی کرده که اینطوری مادرش و پدرش اذیتش کردن
داداش من ۵سالش بود ختنه کرد الهی بمیرم اومد خونه دامن تنش بود از ترس حیش نمیکرد میگفت میسوزه میسوزه پیش مامانم اینا نمیرفت میگفت دوسم ندارن
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
چقو جالبن شاید ماهم بچه نداشتیم خیلی وقتا دیر میخوابیدیم اما الان هرجا باشیم یازده خونه ایم یا تو ما ...
اره خیلی جالبن ,من که اینطور زندکیو نمیپسندم زندکیشون چیزی به اسم نظم و مسیولیت معنا نداره ،
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا